baucek je napisal/-a:Jaz bi samo nekaj pripomnil (mogoče se bo komu zdelo neumesno): kdor kupuje avto z 5000 kubiki ponavadi ne sprašuje po porabi. Mogoče pa samo jaz narobe razmišljam ...

baucek je napisal/-a:Jaz bi samo nekaj pripomnil (mogoče se bo komu zdelo neumesno): kdor kupuje avto z 5000 kubiki ponavadi ne sprašuje po porabi. Mogoče pa samo jaz narobe razmišljam ...
xardas212 je napisal/-a:se vprašat ni greh lol ste čudni pač me zanima takintak se bo dal avto še čipat te pa tak ker 307km ni kej ogromno
MacMillan je napisal/-a:LP vsem.
Moram vas vse prvo skritizirat glede obnašanja na forumu, saj je oseba samo vprašala eno enostavno vprašanje in dobila en sam pameten odgovor (ki je bil verjetno iz knjigice). Ne vidim pa odraslosti pri ostalih nevem kolko tumastih odgovorov ki se sploh ne nanašajo na njegovo vprašanje. Saj to če si kateri od vas nemore privoščit takega avta potem saj privoščite tistemu ki si ga lahko. Ne devajte nasvetov in se delat pametnega če avta nikoli niste imeli ali pa vozili, saj zaradi tega potem prihajajo lažni slabi glasovi o avtomobilu, ter hvala za razumevanje.
To pišem ker sam vozim E500 2002
Poraba v praksi:
-elegantna vožnja po mestu 15l/100km
-kučenje po mestu 24l/100km
-regionalka med 50-100km/h 12.2l/100km
-avtocesta med 130-160km/h 15.5l/100km
-če se ti mudi na avtobanu 200km/h ali več 26.8l/100km
Jaz naredim s 75l rezervarjem povprečno 450-550km
L.P. Bojan
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov