Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Če nov 01, 2007 10:04 am

HaMzO je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:In on to prodaja za 24000€ uhaha :shock: beh verjetno ima samo 145.000km :P :rofl .

predvidevam da to na mene leti.

kar se tiče Km si skoraj zadel, še kak tisočak pa smo tu. :D

glede cene pa mislim da je mal preveč 24k €, lepo pa bi blo če bi jih dubu :D

Ja :shock: ma kaj si ti too potem novo kupil :shock: 8)

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Če nov 01, 2007 12:56 pm

uros_p je napisal/-a:Dobro, da si rešil problem. Za informacijo pa ti povem, da kadar ti bo menjalnik zaznal napako, se bo sam prestavil v 2. prestavo. Delala ti bosta še neutralna in vzvratna. Temu se reče "limp mode" in zgodi se zato, da se menjalniku preprečijo večje okvare. Je pa avto vozen toliko, da ga lahko spraviš do mehanika.
Pa še to, če imaš črno olje, ga takoj zamenjaj. Avtomatiki so na to občutljivi in lahko ga resno poškoduješ, če ga ne menjaš kmalu. Potem pa bo strošek ogromen. Skratka moj predlog je, takoj menjaj olje in pa pozanimaj se, zakaj je senzor za obrate sploh zaznal napako.

za olje vem ja, samo učeraj ni mogel zamenjat olja ker bi malo več časa vzelo + prazniki si, tako da v petek bom zamenjal olje ;)

kar se tiče te napake, sm bral v Mercedesovi knjigi, če se to zgodi narediš: daš v P, ugasneš avto, počkaš 10sekund. daš v D, potem nazaj v R in potem spet v D. tako naj bi se resetiral, če je kaka mala napakica :)

drugače hvala za pomoč! ;)

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Če nov 01, 2007 12:57 pm

Ivan36 je napisal/-a:
HaMzO je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:In on to prodaja za 24000€ uhaha :shock: beh verjetno ima samo 145.000km :P :rofl .

SKORAJ, :D
ene 30.000Km je mel ko smo ga vzeli pred 3 leti, je bil pa uvožen iz DE. sam mi smo ga kupil v Murski Soboti

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Če nov 01, 2007 5:40 pm

HaMzO je napisal/-a:...
kar se tiče te napake, sm bral v Mercedesovi knjigi, če se to zgodi narediš: daš v P, ugasneš avto, počkaš 10sekund. daš v D, potem nazaj v R in potem spet v D. tako naj bi se resetiral, če je kaka mala napakica :)

drugače hvala za pomoč! ;)

Ja to je res, na takšen način resetiraš menjalnik in če je bila napaka majhna, potem ti bo dalje delal normalno. Če pa se napaka znova pojavi, pa je bolje čimprej iti na servis.
Slika

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Če nov 01, 2007 11:05 pm

HaMzO je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:
HaMzO je napisal/-a:

ene 30.000Km je mel ko smo ga vzeli pred 3 leti, je bil pa uvožen iz DE. sam mi smo ga kupil v Murski Soboti

pri španiku si ga vzel v mursi soboti al kak se že reče.sam dvomim da je imel sam 30k km pa iz nemčije.kr kao stic ga je tudi tam vzel pa je tudi imel sumlivo malo kilometrov za uvoz iz nemčije
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Pe nov 02, 2007 12:30 pm

Zois je napisal/-a:
HaMzO je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:
HaMzO je napisal/-a:

pri španiku si ga vzel v mursi soboti al kak se že reče.sam dvomim da je imel sam 30k km pa iz nemčije.kr kao stic ga je tudi tam vzel pa je tudi imel sumlivo malo kilometrov za uvoz iz nemčije

mogoče bo res tota trgovina. kako vem da je iz DE. ??

imam papirje kjer piše da je iz tam uvožen ;)
sm pa gledu tut na netu pa povsod tko nism našel takega avta, da je karavan, avtomatik, ter ful opreme (razen DVD ko je 2002-03 prišla)

no dost :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov