ne ne huda bo ko bojo teb pocrkale dize zarad neše super slabe nafte pa ko sem nazadnje kupoval naftni filter za golfa IV je bil 23€abbe je napisal/-a:čare je napisal/-a:60000 pri naši nafti odpade jaz sem kupil dizla in vem da ga bom menjal vsak servis 10 kkm za 20€ ne bom crknu
ta ga je pa res mau huda.pa filter je okol 40 eur.tok k olje.na 30000.al pa na 60000 se ga menja
čare je napisal/-a:ne ne huda bo ko bojo teb pocrkale dize zarad neše super slabe nafte pa ko sem nazadnje kupoval naftni filter za golfa IV je bil 23€abbe je napisal/-a:čare je napisal/-a:60000 pri naši nafti odpade jaz sem kupil dizla in vem da ga bom menjal vsak servis 10 kkm za 20€ ne bom crknu
ta ga je pa res mau huda.pa filter je okol 40 eur.tok k olje.na 30000.al pa na 60000 se ga menja
Strokovnjak je napisal/-a:Na 60.000 in ga tudi ne mislim bolj pogosto. Tankam pa izključno Agip. Brez zamere, ampak menjava na 10.000 je pa čisto paničarjenje.
čare je napisal/-a:2 strani praznega ropotanja in debate na koncu ga bo pa menjal ko bojo na servisu rekl pa kaj ti ni jasn??A ko ti bojo pri 100000km rekl da je treba generalno delat jo boš tud ker so oni tko rekl??Naj ti povem še to da mamo na firmi VW caravelle 2.5 tdi ki je redno servisiran na pooblaščenem servisu in ne boš verjel pri 90000 km smo sami prvič zamenjali filter pa veš zakaj ??Ker avto sploh ni več nikamor šel.Tok o zaupanju v servise
sašo5 je napisal/-a:čare je napisal/-a: z sachs-ovim vztrajnikom vpoklicali in jim montirali LUK-ovega s kateri mže od nekdaj ni problemov.
...Čare ....obratno...Lukov dela težave 99,9 % ; že 2/3 leta nazaj je še Zvone CH pisal o tem na prastarem "vacu"..
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov