Dejan-k je napisal/-a:Sem zamenjal zdaj olje in oljni filter.olje je aral high tronic 5w-40.zdaj pa se mi priziga lucka za olje ko pohodim gas.me zanima zakaj to?olja sem pogledo je dovolj je na maximum se mogoce malenkost preku?je lahko to vzrok?ko spustim gas po nekem cajtu neha lucka utripati.enkrat mi je celo zapiskalo pol pa samo utripalo.avto gre drugace normalno.
LP Dejan
mislim da niste opazli da sn vpraso
ronnie je napisal/-a:Dejan-k je napisal/-a:Sem zamenjal zdaj olje in oljni filter.olje je aral high tronic 5w-40.zdaj pa se mi priziga lucka za olje ko pohodim gas.me zanima zakaj to?olja sem pogledo je dovolj je na maximum se mogoce malenkost preku?je lahko to vzrok?ko spustim gas po nekem cajtu neha lucka utripati.enkrat mi je celo zapiskalo pol pa samo utripalo.avto gre drugace normalno.
LP Dejan
Smo opazil
Na tako vprašanje je zelo ne hvaležno odgovarjat
Če ti pred menjavo olja in filtra tega RES ni nikdar počel in če si res nalil dovolj olja
bi jest najprej posvetil pozornost novemu oljnemu filtru
In NE se vozit dokler ne porihtaš
Dejan-k je napisal/-a:Sem zamenjal zdaj olje in oljni filter.olje je aral high tronic 5w-40.zdaj pa se mi priziga lucka za olje ko pohodim gas.me zanima zakaj to?olja sem pogledo je dovolj je na maximum se mogoce malenkost preku?je lahko to vzrok?ko spustim gas po nekem cajtu neha lucka utripati.enkrat mi je celo zapiskalo pol pa samo utripalo.avto gre drugace normalno.
LP Dejan
Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov