Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe dec 07, 2007 9:55 am

In ti si se samo zato sedaj prijvil, da poveš, kok je Košir boljši. Takoj za njegovim postom. :lol:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

renault no 1
Nov uporabnik

Napisal/-a renault no 1 Pe dec 07, 2007 12:00 pm

Nekoga je Draguljarstvo prepričalo v to da je postal novopečeni član foruma.Lep pozdrav novi član foruma vine57...Pa še veliko konstruktivnih in strokovnih postov lahko pričakujemo od tebe :D

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Pe dec 07, 2007 12:29 pm

Glede na to da me je Sinter poslal k koširju, nevem če so slabi. Nasvet je bil zastonj in ni bil tja v tri dni. Vedno pa lahko pride do nepredvidljivih situacij (odlepljene meso na ploščicah - slaba serija), verjamem pa da te ena slaba izkušnja odvrne od ponovnega obiska. ;)

Glede problema: če je kriva cev ali servo ojačevalnik potem se večinoma sliši zrak ki uhaja. Verjetno je zrak v sistemu, zato bremze slabo primejo in pedalo pada v poden.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Re: odgovor iz zavornega servisa košir

Napisal/-a JEREMIJA79 Pe dec 07, 2007 12:58 pm

zavorni servis je napisal/-a:Verjetno nisi bil pri nas ker mi ne delamo po svoje in smo poslušni.
Če se ti je pa lučka prižgala bi pa lahko nazaj prišel.
Mi garantiramo za vse,kar vgradimo in tudi kar naredimo.
Če pa stranka ni zadovolna z materjalom,ga pa vedno brezplačno zamenjamo.Tega ti skor nikjer ne naredijo al pa najdejo kakšen izgovor.
Z bremzam se ukvarjamo že 32 let in garantiram,da nismo še nobenga (nategnil).
Preglede,informacije in nasvete imamo pa od vedno brezplačne.

Da bi nazaj pripeljal,nikoli več sej avto ni bil moj ampak vseen.Iskal sem napako ki bi jo morali odpraviti vi in sem ugotovil da ste očitno iz ihte natrgal kabel in je dajal kontakt lučki v armaturi.Glede poslušnosti pa prosim se vzdržite komentarjev ker ko sem prosil da se me pokliče če se bo kaj menjalo(ker ni bil moj avto) ni bilo o klicu ne duha ne sluha.Zamenjali ste mi pa stvari ki jih sploh nisem omenil,tistega kar sem vam pa naročil da se zamenja pa ne.O tem kar sem nazadnje govoril so bili sprednji diski ki ste jih namesto da bi jih zamenjali tako kot sem vam naročil dali postružit in so če z dober mesec že tresli.Samo rekel bom WAY TO GO takole boste zgubili marsikatero stranko. :clapclap

zavorni servis
Nov uporabnik

Kraj: vič

Napisal/-a zavorni servis Pe dec 07, 2007 2:57 pm

vse je lepo in prav ampak še zmer ne verjamem,da ste bil pri nas.
katere so pa bile ostale stvari ki so bile zamenjane?
kam smo dali postružit diske?
najcenejši z garancijo !!!

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Ne dec 09, 2007 9:02 pm

Menjani so bili še zadnji diski in zadnje ploščice(to sta pa ti dve stvari za kateri bi me morali poklicat)o te neposlušnosti sem govoril.Naročil sem vam eksplicitno da se menja sprednje diske in ploščice zadaj pa pregleda in če je kaj za zamenjat se pokliče in vpraša zato sem vam pustil številko.Vi ste mi pa zadaj menjali komplet(brez klica)in spredaj diske stružili,ne zamenjali kot sem vam naročil.Kaj je to potemtakem drugega kot neposlušnost poleg tega pa sprednji diski spet tresejo. :clapclap

zavorni servis
Nov uporabnik

Napisal/-a zavorni servis Po dec 10, 2007 2:57 pm

Če je bilo vse to RES delano na našem zavornem servisu (Košir) se opravičujem.
Ker to ni v naši navadi sem vam pripravljen vrniti ves denar, ki ste ga plačali, vključno z materjalom ali pa brezplačno zamenjati diske in kar bo še treba.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Po dec 10, 2007 10:34 pm

Sprednje diske zamenjal dva dni nazaj,glede vračila denarja pa vas prosim da me ne žalite ker ene diske si pa že lahko privoščim.Vem da je bil ta zadnji odgovor na forumu napisan izključno zaradi vaših poslovnih interesov... :roll:

zavorni servis
Nov uporabnik

Napisal/-a zavorni servis To dec 11, 2007 7:46 am

Mislm da ste s tam zadnjim stavkom povedal vse o SEBI !!!!!....

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To dec 11, 2007 1:31 pm

zavorni servis je napisal/-a:Mislm da ste s tam zadnjim stavkom povedal vse o SEBI !!!!!....

Ja predvsem to da k vam ne pripeljem več nobenega avta "toliko o sebi"... :ne

laura.lj
Nov uporabnik

Re: Zavorni Servis

Napisal/-a laura.lj Če apr 03, 2014 9:35 pm

Zavorni servis KOŠIR je res najboljsi , naredijo kvalitetno in cena je veliko nizja kot pri ostalih . Pri njih sem prvic menjala ploscice l.2001 (vmes sem tudi ze kje drugje ) , ampak se vedno raje vrnem k njim , ker so res najboljsi . Priporocam !

Niso vec na Vicu , so se preselili na Kosančevo ulico 8 , proti Brezovici .

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Če apr 03, 2014 9:45 pm

Reklamo se lahko napiše tudi bolj neopazno. In ja, hvala za pojasnilo, kam se je preselil ................................. omenjena ulica je pa kar daleč od Brezovice. No, bolj točno na Dolgem mostu Pod nadvozom AC- avto pralnica. To je pa še zmeraj na Viču :)

@laura.lj
- Evo lepo napisano, kje je Tom
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

simonjz1
Nov uporabnik

Napisal/-a simonjz1 Pe apr 04, 2014 6:11 am

laura...

kot magister marketinga ti povem, da bo imel tvoj poskus oglaševanje ravno kontra učinek od želenega.... vseeno bi nekak bolj ljudje verjeli tistemu s 1000 objavami kot pa tebi, ko maš prvo (in verjetno zadnjo) objavo) zgolj za namen komuniciranja z morebitnimi odjemalci in uporabniki storitev....in to v pompoznem t.i. madžarskem stilu :D

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe apr 04, 2014 6:29 am

Jao reklame. A ko ti pove tako bolano ceno že po telefonu da greš takoj raje drugam oz. Zarad takih je potem že vsak sam svoj mehanik.

Uporabniški avatar
ESX
Uporabnik

Napisal/-a ESX Pe apr 04, 2014 12:39 pm

laura.lj je napisal/-a:Zavorni servis KOŠIR je res najboljsi , naredijo kvalitetno in cena je veliko nizja kot pri ostalih . Pri njih sem prvic menjala ploscice l.2001 (vmes sem tudi ze kje drugje ) , ampak se vedno raje vrnem k njim , ker so res najboljsi . Priporocam !

Niso vec na Vicu , so se preselili na Kosančevo ulico 8 , proti Brezovici .

ne niso, zavorni servis košir je katastorfa

evo ti
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov