Ta njen avto je potrebno temeljito pregledat... generalna

prevec simptomov... kadi, zvok motorja ...posledicno verjetno izpusni lonec
Godward je napisal/-a:MaTeO kaj pa ko si dal 195 gume gor?
bam88 je napisal/-a:o shit. a pol k gre 1x v mesto in nazaj more tankat?
MacTron je napisal/-a:@NoFX:
Ta njen avto je potrebno temeljito pregledat... generalna![]()
prevec simptomov... kadi, zvok motorja ...posledicno verjetno izpusni lonec
NoFX je napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme... Tudi moja sestra ima probleme z previsoko porabo. Namesto običajnih 8 litrov avto pije okrog 25 litrov... Drugi simptomi so še to, da avto ful kadi in smrdi, zvok motorja pa malo spominja na kake american muscle avte. Regulator prostega teka je odklopljen, ker ne deluje... Ve kdo kaj bi lahko blo krivo?
mastr1 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:1.4 petka 96 letnik z 50.000 prevoženimi spije ob normalni vožnji 6.7 litra na sto. Preverjeno.....ampak ima pa resničnih 50 tisoč.
Od fotra bivša petka (1.4) je žrla okol 6.3 litra. Je pa res bla bolj mirna noga pri vožnji.
lisko je napisal/-a:mastr1 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:1.4 petka 96 letnik z 50.000 prevoženimi spije ob normalni vožnji 6.7 litra na sto. Preverjeno.....ampak ima pa resničnih 50 tisoč.
Od fotra bivša petka (1.4) je žrla okol 6.3 litra. Je pa res bla bolj mirna noga pri vožnji.
Ja sam morš vedet da tale petkica niti zlaufana pri 50 tisoč še ni
Jogurt28 je napisal/-a:hi!
Jaz pa imam eno cudno tezavo. Imam renault 5 1.4 letnik 95 in mi masina cuka ko speljem oz se skor ugasne. Ugasne se tudi ce cakam pred semaforjem cuka mi tudi med voznjo do 100kmh dalje pa ne. Sem pogledal masino ob laufanju in deluje tako kot da bi obcasno hotel ugasnit se zakaslja potem pa laufa to naredi parkrat potem pa ugasne. Opazil sem da je tudi poraba zdaj vecja prej sm z 40 litri prisel 650km zdej pa pol manj. V bistvu imam na masini avtomatiko ni kaj za nastavljat no jaz nimam pojma neke zice vodijo do uplinjaca, ni zauga (avtomatika). Imel sem tudi probleme pri tehnicnem ker sm imel previsoko emisijo plina kljub katalizatorjem pa sm menjal katalizator in je zadeva mal boljsa sam ni kaj dost pomagalo zadaj se fajn kadi in smrdi po mesanici ne vem kaj. Ceprav nism nikoli dolil olja razen ob redni menjavi olja in vode tudi ne. Masina je mocna ima kr fajn moci sej se z njim peljem kr 180kmh sam me muci to cukanje, dim, ugasanje motorja. Cukanje pa je najbolj motece se sploh ko ze zapeljem zgleda kot da ne znam prestavljat oz speljat.
Aja pa se to ko vzgem zgleda da se zaganjac muci ker mi utripajo lucke, pa ce avto stoji par dni se mi akumulator sprazni kljub temu da imam 74ah zaradi ampilerja in sobwoferja amp ima 1500w maksimalne moci in woofer pa ima 400w po rms merilih, mislim da sem skuro celice v akumulatorju ker ko nabijam napetost ob vzigu motorja ne pade pod 14v ce pa imam ugaseno muzko in vzgem avto mi napetost pade do 6V.
No upam da se nism razpisal ker imam te tezave precej dolgo in ne vem kak naj naredim in kje v ptuju je servis za to in da je poceni.
Hvala in lp
bam88 je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:ma kaj sanjate. men je 1.4five pila 7.5l, ob priganjanju 10. pa je mela samo 110000.
a ti je tud zaug vlekla non-stop?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov