Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr jan 23, 2008 11:54 am

francnovak je napisal/-a:Poznam ves program znamke lukas, ampak o tem tukaj ne bi razpravljal.

Jaz pa bi... žal. Če jih prodajaš ali si kakor koli drugače upleten ti jaz ne morem pomagati, da zagovarjaš... lahko pa jaz povem svoje mnenje in še več... izkušnje.

Bili so novi iz trgovine kupljeni (ti še lahko povem katere) in so bili, kot nadomesni del za avto po katalogu. Takoj ko sem jih dal gor so začeli na AC trest. Zelo.

In čez nobeno lužo nisem peljal, tud na silo nisem nikjer bremzal... pač bili so totalno sranje. Ne trdim, da so vsi taki, lahko da sem imel nesrečo, je pa to več kot zgovoren podatek kakšno kontrolo imajo v tem podjetju. Lasersko za vsak produkt že ne.

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Sr jan 23, 2008 12:15 pm

Včeraj sem kupil Brembo diske in TRW ploščice, bom videl kaj bo. Tresenje lahko povzročajo smeti pod naležno ploskvijo za diske. Kot vem priporočajo kakšnih sto kilometrov vtekavanja za nove diske, če ne jih zagoniš. Takojšnje polno zaviranje z grobo površino naredi svoje, jih pregreje in zvije.

mix
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mix Pe feb 01, 2008 11:50 am

Lukas gor ali dol zdaj sem jih kupil in ni povratka nazaj, zato sem jih včeraj namontiral gor (postruženi diski in nove zav.ploščice). Za zdaj sem zadovoljen, kajti tresenje se več ne pojavlja. Bomo videli kaj bo po določenih kilometrih... Res pa je, da so Lucas ploščice malo trše od ostalih, v primeru neustreznega materiala zav. kolutov se lahko pojavlja tresenje in sicer zaradi nekompatibilnosti med materialoma...vsaj jst milslim tako. Mehkejše ploščice pa se prej obrabljajo.
Hvala

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe feb 01, 2008 1:12 pm

Normalno če si jih že kupil jih ne boš stran metal. Sej pri meni verjetno niso bile problem ploščice ampak diski.

PS: Oboje pa je bilo iste firme, kot sem že rekel, tako da nekompatibilnost odpade.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov