Pozdrav
Še sam moram primaknit lonček na tole temo. Dejansko berem že par ur o tej zadevi po tujih in po SLO forumih, žal pa še vedno nisem dobil dosti jasne slike za svoj problem.
Namreč na prvi pogled izgleda enako kot kar pišete tukaj dejansko pa se razlikuje. Situacija je naslednja: Peugeot 307 SW 1.6 HDI,L. 2006, kupu pred par dnevi, naredu skor 200km, vse štimal celo ESP pa ASR po petkovem snegu, lepo laufal se dobro obnašal, dejansko ni bilo skeptike! Do danes.
Včeraj je stal, ni bil laufan in ko ga dones hočem vžgat MRTVO
Prvi sindrom in obnašanje je enako situaciji "antipollution fault" o kteri se kle veliko razpravlja ampak z dvema bistvenima razlikama. Prva, NE NAPIŠE MI NIKJER antipollution fault in druga ni se mi to zgodilo med vožnjo, ni mi zmanjkal gasa ipd. kar so sindromi tukaj ampak preprosto ne vžge!! 
Dam ključ noter, štartnem, sliši se da akumulator dela saj vergla ampak med verglanjem se čuje elektronsko piskanje (opozorilno) in gori znana lučka (oranžna) v obliki motorja.
Na začetku sn tako milsu da se ključ razkodiru pa bloknu motor in sem poskusu še s ta drugim, pa tudi nič. Hecno je ravno zato (in tudi zato sem mislil na razkodiranje) ker nikjer ne napiše znanega sporočila o sistemu za razsnaževanje!
In zdej dejansko ne vem kaj ... problem očitno ni isti, informacije ki jih daje avto pa so podobne vse tukaj
8lučka, verglanje ...). Zdej pa mi je avto šel še v "šparovno" funkcijo tak, da ne morem dostopit niti v menu če bi tam kej pisal al pa kej

Če je imel kdo podoben problem, da se mu A.P. ne pojavlja in dejansko avto ni sploh vžgal pri prižgani opozorilni lučki, prosim za info?!?!?