Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Če sep 16, 2010 1:19 pm

fipi55 je napisal/-a:Mislim da je kritik tisti ki bi mogel dokazati slabo opravljeno delo .Žal sam nimam fotografije poškodbe,tako da ne morem pokazati za kakšno poškodbo je šlo.
Sem pa zdaj toliko bolj prepričan da je vaša stran namenjena izključno kritiziranju,saj kot vidimo pohvale niso dobrodošle.Mimogrede sem odvetnik iz Maribora.

Bad ass 8) Verjetno edini v Mariboru :roll:

fipi55
Nov uporabnik

Napisal/-a fipi55 Če sep 16, 2010 1:34 pm

Se popolnoma strinjam z napisanim in se pridružujem da bi moral šef painfixpro oz. lastnik napisati odgovor.Mi ja pa zanimivo da se odvetnikov učitno bojite.Brez starhu nimam povezave z šefom firme.Še vedno pa nihče ni napisal zakaj je problem pohvala,če pa je bilo res v redu narejeno.
Kaj je to sealant pa ne vem ,tudi poliral sem vozilo pri poliranje.si in bil zadovoljen,tako da poliranja ne morem komentirati

roksy

Re: paintfixpro?

Napisal/-a roksy Če maj 05, 2011 9:53 pm

Sem b :D i
Zadnjič spremenil roksy, dne Pe maj 06, 2011 3:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Napisal/-a WMB Če maj 05, 2011 10:27 pm

roksy je napisal/-a:Sem b :D il pri tem PAINTFIXPRO ,pa je bil rezultat takšen.Popravilo me je stalo 55 € in trajalo nekje 1 uro in 45 minut.Vsaj takrat so me poklicali.Meni se zdi vredi,vi pa presodite sami.

Se pravi je pobrusil prasko, pobarval z barvo in lakom posušil in dobro spoliral???
FOLCIKA - SCIROCCO

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik Če maj 05, 2011 10:28 pm

Lol spet prvi post, pa na prvi sliki poleg praske še 10 odrgnin in luknjic.

Druga slika pa na novo prebarvan odbijač... Razen če so tako hitri da v dobri uri to uspejo naredit.

Je pa evidentno, da gre za samopromocijo, ker je prva slika od blizu, druga pa od daleč. Enako kot to delajo na spletni strani.

ZzZzZzZzZzZzZzZzZz

roksy

Napisal/-a roksy Pe maj 06, 2011 6:44 am

Se
Zadnjič spremenil roksy, dne Pe maj 06, 2011 9:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Pe maj 06, 2011 9:32 am

Barve ravno niste zadeli po barvanju odbijača ne? Je glede na blatnik kr mimo..

bruki
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a bruki Pe maj 06, 2011 12:28 pm

Ja no...še nisem videl izdelka ki je prišel od njih da bi bil brezhiben.
Razlika v niansi,vidni risi od brušenja,slabi prehodi,mat barva,prah v barvi in še kaj???
Izgovori:problematična barva,zbledela barva,nismo mogli spolirati,ker še lahk ni dovolj suh,bomo čez čas uredili.
Ko prideš čez čas,nimajo časa,oziroma je že prepozno za poliranje praha...hahhaha.

PS.zmeraj dajo pozitivne informacije...uporabniki z enim ali dvema postoma....

Saj...zadnje čase kadarkoli grem na pošto....vidim da imajo delavnico prazno...

lp

roksy

Napisal/-a roksy Pe maj 06, 2011 12:36 pm

Pa ste rez geniji.
Zadnjič spremenil roksy, dne Pe maj 06, 2011 3:10 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Pe maj 06, 2011 12:57 pm

Jaz sem bil 1x tam. vprašal sem če se da popravit manjši feler na havbi (poškodovan lak) barva modra z perlo in so rekli da nebo šlo kr tak + cena je bla tak visoka da sem se samo poslovil

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Napisal/-a ChuckNorris Pe maj 06, 2011 1:07 pm

roksy je napisal/-a:Pa ste rez geniji.Ali res kdo misli ,da bom daL BMW serija 7 letnik 2009 barvat nekim šalabajzerjem.Sam sem do njih prišel po priporočilu.Jaz sem z delom zadovoljen in barva ne odstopa,je pa kot fotografije takšen ,da zgleda da ne paše.Ti ,ki hodiš na pošto si pa zagotovo nevoščljiv ,ker ne moreš imeti iste dejavnosti,ker je vse napisano čista laž.Na izdelku ni videti nobenih lis in prehodov ,lahko se pa dogovoriva za srečanje ,da vidim kateri strokovnjak tako kritizira,in kaj ti ne paše.Prosim podjetje PAINFIXOPRO naj že vplača reklamo na avtomobilizem.com ,da se bo končalo neupravičeno blatenje.IN ŠE ENKRAT : KADARKOLI IN KJERKOLI SEM PRIPRAVLJEN POKAZATI IZDELEK V ŽIVO.

maš pm pa da vidimo toto čudo :)

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Pe maj 06, 2011 1:12 pm

A boš pokazal potem tud prometno, da dokažeš letnik avta? Nisem vedel, da paintfixpro tud avtu zbije leta..

Tvoj model spada med 2001-2005.. šele nato je bil facelift katerega ti nimaš, da ne omenjam da je 2008 že bil čist nov model zunaj :roll:

2001-2005
Slika

2005-2008
Slika

2008->
Slika
Zadnjič spremenil Doche, dne Pe maj 06, 2011 1:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Pe maj 06, 2011 1:14 pm

Lol pa res je napisal 2009 letnik. :D

No tak zgleda če še ga ni videl:
Slika

Edit: me je doche prehitel.
Zadnjič spremenil crxdelsol, dne Pe maj 06, 2011 1:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Napisal/-a ChuckNorris Pe maj 06, 2011 1:22 pm

ma naj majo pubeci veselje, samo naj vzamejo v zakup da jim lahko kdaj pa kdaj prileti kaki primerek ko nima glih živcev za met opravka s takimi idioti.

Uporabniški avatar
Atrox
Novinec

Napisal/-a Atrox Pe maj 06, 2011 1:45 pm

roksy je napisal/-a:Pa ste rez geniji.Ali res kdo misli ,da bom daL BMW serija 7 letnik 2009 barvat nekim šalabajzerjem.Sam sem do njih prišel po priporočilu.Jaz sem z delom zadovoljen in barva ne odstopa,je pa kot fotografije takšen ,da zgleda da ne paše.Ti ,ki hodiš na pošto si pa zagotovo nevoščljiv ,ker ne moreš imeti iste dejavnosti,ker je vse napisano čista laž.Na izdelku ni videti nobenih lis in prehodov ,lahko se pa dogovoriva za srečanje ,da vidim kateri strokovnjak tako kritizira,in kaj ti ne paše.Prosim podjetje PAINFIXOPRO naj že vplača reklamo na avtomobilizem.com ,da se bo končalo neupravičeno blatenje.IN ŠE ENKRAT : KADARKOLI IN KJERKOLI SEM PRIPRAVLJEN POKAZATI IZDELEK V ŽIVO.

A če bi imeli reklamo na tem forumu bi pa pomenilo, da vse brezhibno naredijo? :roll:

roksy

Napisal/-a roksy Pe maj 06, 2011 2:27 pm

Na prošnjo lastnika podjetja sem umaknil pohvalo.Komentar je na PAINTFIXPRO.SI
Zadnjič spremenil roksy, dne Pe maj 06, 2011 9:52 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe maj 06, 2011 2:54 pm

To je tudi zame zanič :!: Odbijač je bil štrihan z zelo kiksnjeno barvo (vsaj leva stran), ker je prevelika razlika med blatnikom

Uporabniški avatar
zlica22
Poznavalec foruma

Kraj: Šk. L.

Re:

Napisal/-a zlica22 So maj 07, 2011 11:33 am

fipi55 je napisal/-a:Se popolnoma strinjam z napisanim in se pridružujem da bi moral šef painfixpro oz. lastnik napisati odgovor.Mi ja pa zanimivo da se odvetnikov učitno bojite.Brez starhu nimam povezave z šefom firme.Še vedno pa nihče ni napisal zakaj je problem pohvala,če pa je bilo res v redu narejeno.
Kaj je to sealant pa ne vem ,tudi poliral sem vozilo pri poliranje.si in bil zadovoljen,tako da poliranja ne morem komentirati

no ja, malo off... Glede na to da si ""odvetnik"", bi lahko malo pazil na svoj pravopis. Vem, da nebi nikoli najel odvetnika, ki mu slovnica povzroča težave...

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik So maj 07, 2011 9:44 pm

Z njihove uradne strani:

Lasniki strani nam ne dovolijo odgovoriti na kritike na njihovi strani, zato

1.) Vse stranke imajo GARANCIJO 1 LETO na vse storitve našega podjetja

2.) V letu 2010 smo imeli 1243 strank od tega je bilo 21 reklamacij.Vse reklamacije smo upoštevali

3.) Če stranka ne uveljavlja garancije mi seveda ne moremo popraviti naše napake,zato se nam zdijo kritike neupravičene

4.)Eden od večjih kritikov je naš bivši delavec ,ki smo ga odpustili zaradi kraje

5.)Lastniku BMW 7 ki je pohvalil naše delo na strani avtomobilizem.com se opravičujemo zaradi neprijetnosti ,ki jih je doživel zarai objave le te

Lastnik s štirimi posti in njegov bmw 7 letnik 2009 je res bogi. :roll: Ko je evidentno da ste si naredili blamažo, pa hitro vse pobrisat, pa še enostavno brisanje postov vam ne gre od rok in pričakujete da bi k vam peljal avto?

Ker je forum, ne vem zakaj nimajo dovoljenja odgovoriti na kritike, a je res potrebno kontaktirati lastnike strani ali so preveč leni da si ustvarijo profil in pišejo v imenu firme?

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii So maj 07, 2011 10:07 pm

Fipi55 in roksy je pa ena in ista oseba, samo pač da bolj realno izpade je naredil dva računa. Nekaterim ni jasno, da lahko pogledamo z katerga ipja je pisal vse poste...in pa če blatiš a.com na svoji strani se prvo nauči pisati slovnično pravilno ;)

Lp, G
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov