Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 So apr 12, 2008 4:37 pm

Samo mas pa viska dnara da menjavas tri krat v 35.00 km, bi ti ze lahko blo jasno da ni to krivo razen ce kupujes diske za 20 evrov pa ploscice !
Lp by Mare

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 So apr 12, 2008 5:13 pm

target_practice je napisal/-a:Kva pa je kurci eni. Enkrat neki na avtu zamenjate pa ste ze doktoriral?

@coffa06 tebe sem quotal ker ste se taki kot si ti razpasli po tem forumu. Neki kar je vam crknilo, mora po novem tudi vsem ostalim. V 70% so zviti diski, v 10% roke in vse povezano z njimi, 10% so gume, potem tistih 10% ki ostane so pa vse od peska ki se pozimi nabere do npr polosovin ipd. Samo v njegovem primeru zacne tresti pri 80km/h kar pomeni da npr bremza z 120 130, in so dejansko bremze prot koncu ze.

@bam88 ce se ze uporabljajo prostopogovorne besede naj se saj prave, ne pa kr ene hribovske.

Kva, kva, vi tam doli na barju regajte in bremzajte, mi je vseeno, ampak mi bomo pa premzali, narobe je itak oboje. Jaz upam, da se ravno taki kot si ti, ne bodo razpasli na forumu
Kot drugo ti moram napisat, da meni ni nič kaj crknilo, ampak povem iz izkušenj v službi, kjer servisiramo zavorne sisteme in podvozja. Res je, da so v večini primerov za to krivi pregreti in zviti koluti, ni pa ostalo izključeno.
Za tretje te pa prosim, da se vzdržiš takšnih izpadov, ker si se zdaj v nekaj postih na tri osebe spravil, nobeden od nas ni k***c, a ti je jasno?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov