Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black To apr 22, 2008 9:08 pm

Še nikoli...OK recimo en primer od desetih je Špan zadel da je šel avto naravnost,drugače vedno vleče v eno stran.
Sem bil vsaj dvakrat na mesec službeno tam in smo bili zelo razočarani nad narejenim.
Enostavno se ne posvetijo avtu in naredijo qrc.
Cilj jim je čim več avtov skozi spravit da je čim več €,kvalitete pa nobene.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr apr 23, 2008 6:51 pm

zlabon je napisal/-a:aja ok, pol se ti pa opravičujem, samo meni je blo rečeno da to sigurn ni kul in da to pomen kao da je avto zaleten in da to pol radira gume. Sam nočem bit pameten če ti delaš na tem ;)

bi te pa prosil če mogoče veš za moj avto če se da camber nastavljat (toyota celica letnik 92, 1.6motor). Lahko na PM da ne bova svinjala teme
glej jaz delam optiko na tovornem programu kjer je sistem in aparatura ista edin pacienti so malo večji tako da ti za tvoj avto ne morem povedat,ker ne vem kakšno izvedbo imaš se pa spredaj sigurno da če so amortizerji na pesto vpeti z dvema vijakoma in ne na "objemko" ker če so že luknje fiksne potem jih pobrusiš in imaš foro za nagib nastavljat za zadaj pa sem skoraj siguren da če je prema posamična da se nagibi nastavlajo ker večina japončkov ima to varjanto,bi pa mogel zadevo vidt da bi lahko kaj resnega povedal

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Sr apr 23, 2008 8:52 pm

en3rgie je napisal/-a:sam neki bi uprasal ,kasna je pa je kej cena optike ?
AMZS 34€. ;)

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly Sr apr 23, 2008 9:20 pm

fare je napisal/-a:
en3rgie je napisal/-a:sam neki bi uprasal ,kasna je pa je kej cena optike ?
AMZS 34€. ;)

Mene pa zanima, kako je če maš kej zjebano pa ne veš (ležaj, končnik....). A ti oni povejo kaj je narobe, pa poraviš pa pripelješ nazaj, al kr naštelajo, pa se ti pol nazaj razštela po par kilometrih?

Upam, da ni glih neumno vprašanje :oops: , hvala za odgovor
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Sr apr 23, 2008 10:29 pm

zracnost se preveri...preden se da avto na podstavke za optiko....tako, da te prej 100% opozorijo, ce je kaj narobe :D
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov