Dejch je napisal/-a:Frendu je VW Golf 1.8 pil olje k zolna in res orng pil, prevec za ta motor, imel pa je skoz not Castrol 10w-40, potem je pa 1x dubu Championa 10w-40 ga sprobal in zdej mu ga prakticno nic vec ne pije. Ce ti motor pije olje, prvo kar naredis je da zamenjas olje z drugo znamko, drugo viskoznostjo v glavnem sprobas olje. Sele potem neke generalke, menjave motorjaipd.
H-FReAK je napisal/-a:Ali je na računu vidno katero je to olje? in pa, ali je možno da so te v avtohiši nat... kar v zadnem času nebi bil redek primer?
P.S.: Če se ne motim, Opel v originalu uporablja Aral olja. Daj mi povej o katerem Oplu se sploh menimo.
lp, Aleš.
hribko je napisal/-a:a nimaš nekaj dni garancije,če kupiš avto v avtohiši?
včasih je bilo tako,jaz sem kupil tipona v avtohiši in mi je po 14 dneh crknila sklopka,sem ga peljal nazaj in so mi popravili na njihove stroške,seveda je pa to bilo 8-9 let nazaj!
mal se pozanimaj
francnovak je napisal/-a:če je bilo olje zares menjano, potem je sigurno z motorjem nekaj narobe (tefloni, batni obročki), kajti po teh km, ki si jih naredil, se ne bi smelo še nič zgoditi, neglede katero motorno olje so ti nalili! Jaz bi reklamiral pri tej avtohiši, lahko tudi izpodbijaš kupoprodajno pogodbo in tudi uspeš, če so ti podtaknili avto, kateri je potreben resnega popravila!
hribko je napisal/-a:pelji ga k liskonu,pa ti ga bo zrihtal,saj lisko rad popravla take zadeve-a ne lisko![]()
pomojem kaj več kot pa tefloni ni fuč,pač tisti ratajo trdi in ne tesnijo več,sam če avto tolk olja popije,se mora plavo kaditi zadaj
Mirando je napisal/-a:
Znanec mi priporoča olje 5W-50 (Mobil) ... baje se zna poraba drastično znižat?!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov