Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Po okt 27, 2008 5:25 pm

Ne samo airwick tudi smrekce so nevarne :?
Fotr jo je mel u golfu IV tam pri menjalniku na pokrovu za smeti. Škoda: nek gumen premaz čez plastiko se lupi in delajo mehurčki itd...
Jst v svojem sploh ne dajem ne smrekic ne airwicka. Avto redno zračim, odprem vsa možna vrata in se lepo prevetri in to je to, mogoče kdaj imam obešeno kaj dišečega za ogledalom.

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Po okt 27, 2008 6:33 pm

igy970 je napisal/-a::evil: Meni se je pa to zgodilo danes ponoči na pol leta stari Laguni. Cela armatura okoli radija do tal je fuč, vse uguljeno. Resno premišljujem, da bi jih kar tožil oziroma se obrnil kar na proizvajalca. A ima kdo kakšno izkušnjo že s tem?

Oj,

moj oče je takrat sicer pisal v Tuš, kjer je airwick kupil, kjer so mu posredovali elektronski naslov, kamor naj vse skupaj pošlje, da bodo preučili. Vendar se mu to takoj ni zdelo storiti, ko pa je želel, je pa ugotovil, da je naslov zgubil. Priporočam ti, da se tudi ti obrneš na trgovino kjer si kupil in tam boš zvedel vse nadaljne informacije.

Veliko uspeha,

LP

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po okt 27, 2008 6:36 pm

@igy970 če se prav spomnim so na embalaži od teh stvari razni disclaimerji in opozorila tako da nevem kako daleč bi ti uspelo priti s to tožbo žal :x ... Jeb*ga žal si dobil zelo drago lekcijo iz uporabe teh dišav tako kot že mnogi pred teboj, ampak zaenkrat se ni spremenilo še nič :roll:

Edit: vseeno pa probaj še to kar je Simimedi napisal ;)
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
Nissan fan
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska je moj dom

Napisal/-a Nissan fan Po okt 27, 2008 9:54 pm

Meni se je zgodilo isto z airwickom, vendar na srečo ni nič poškodovano.
Človek se boji časa, a čas se boji NISSANa hehe
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov