To js razlagam če se razumemo,če se motim me pač popravte

black je napisal/-a:abbe je napisal/-a:black je napisal/-a:abbe je napisal/-a:black je napisal/-a:Jaz jih menjujem PL na ZD in PD na ZL pa ni nobenega problema.Imajo pa smer vrtenja.
ti si stari car.
not
In lahko poveš kaj je narobe s tem če si že toliko pameten?
am smer vrtenja.mislis da je proizvajalec brez pomena vtisnil v gumo smer vrtenja?
Kaj ni jasno tukaj.Saj ohranijo prvilno smer vrtenja.Seveda tudi gume obrnem na feltnah,ne prešraufam komplet koles.
black je napisal/-a:abbe je napisal/-a:black je napisal/-a:abbe je napisal/-a:black je napisal/-a:Jaz jih menjujem PL na ZD in PD na ZL pa ni nobenega problema.Imajo pa smer vrtenja.
ti si stari car.
not
In lahko poveš kaj je narobe s tem če si že toliko pameten?
am smer vrtenja.mislis da je proizvajalec brez pomena vtisnil v gumo smer vrtenja?
Kaj ni jasno tukaj.Saj ohranijo prvilno smer vrtenja.Seveda tudi gume obrnem na feltnah,ne prešraufam komplet koles.
Black_Racer® je napisal/-a:Tu je čist odvisno od gum kako se obračajo na nekaterih sploh ne piše nič,na nekaterih piše samo smer vrtenja,na nekaterih piše sam inside/outside,na nekaterih pa oboje piše smer vrtenja pa še outside/inside ni tak?
abbe je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Tu je čist odvisno od gum kako se obračajo na nekaterih sploh ne piše nič,na nekaterih piše samo smer vrtenja,na nekaterih piše sam inside/outside,na nekaterih pa oboje piše smer vrtenja pa še outside/inside ni tak?
tega jest se nism vidu,pa zlo dvomim da obstaja taka guma.ali ma eno ali drugo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov