Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW So jun 07, 2008 8:52 pm

Kje v MB pa drejajo diske?
Cena za drejanje enega?
Slika

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Re: DREJANJE DISKOV

Napisal/-a andrej86 So jun 07, 2008 8:53 pm

zore je napisal/-a:Zanima me koliko morjo biti diski minimalno debeli da jih lahko daš drejat ker so zviti?
lp

jaz sem to samo enkrat naredil pa nikoli več,ker so bili po 2000Km še slabši ko prej,še bolj je cvililo pa treslo cel avto :lol:

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 So jun 07, 2008 8:55 pm

MatejW je napisal/-a:Kje v MB pa drejajo diske?
Cena za drejanje enega?

jaz vem za enga mojstra blizu mb cena za drejanje obeh diskov prb. 15€

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc So jun 07, 2008 9:45 pm

Končar je napisal/-a:Zakaj maš pa pol Brembo diske gor,pa kup tm ene za 20€ pa tok da primejo? :shock:

zato k za nenormalno vožnjo pa večji užitek rabš tut mal bolš zavore,ddddddddddd.
sam drejani pa neprimejo nič slabš od novih, ok teh brembotov nebom drejal priznam,sam za normalno vožnjo pa ni nobene panike,itak se mate usi tle gor za neki pridne pa ne ogrožat pa nevarn pa nevem kaj
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
ronnie
Novinec

Napisal/-a ronnie Ne jun 08, 2008 7:17 am

Spidojc je napisal/-a:
ronnie je napisal/-a:samo moje mnenje
jest jih ne bi drejal ampak bi jih menjal :!:
na bremzah , gumah in volanskih sklopih ni za šparat

ma usi k to pravte bi jim jest izpite pobral,ker predvidevam da na cesti cvikate za vsak mišji lulček,in se ustrašte vsake malenkosti ter zganjate paniko zaradi brezveznih stvari

drugač pa na nekaterih diskih prov piše kolk je minimalna debelina

Ti sam povej naslov pa ti bom sam prinesel izpit,
ker taki kot smo mi z dobrimi žlajfami in prek 1M km res nimamo kaj izkat na cest

Spidojc
Novinec

Napisal/-a Spidojc Ne jun 08, 2008 7:58 am

ne dej rajš ti men naslov bom po diske pa končnike pršov,pomojm morjo zgledat kot novi,10000 km bojo 100% še zdržal če ne še 20000 al pa 30000,kšn folk sploh nemenja diskov nikol v življenju,sej zakaj pa bi jih,pri teh omejitvah jih še zvit nemorš razn če si kakšen poseben talent.

no dej k si tak jack povej zakaj nebi dal podrejat diska k si na njemu zamenu 2 kompleta ploščic? Nekateri jih drejajo zmeraj ko menjajo ploščice,morš pa vedt da vse do neke meje,kot sm že 1X napisu
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 Ne jun 08, 2008 9:48 am

lenivec pa spidojc :lol:
vidva očitno ne vozita veliko avtov,
jaz diske za 28€ zračno hlajene po 20000 km vržem vstran,ker prvič cvilijo ker majo skoraj milimeter roba,drugič pa jih trese ko mino :shock: itak pa jaz bremz nimam zato da bom že 200m pred kolono bremzal da se bom lahko pol po a.com hvalil kak sem šparoven z bremzami pa kak lahko dam diske 2 krat dol stružit pa ne vem kaj,ti ki šparate pr bremzah ste za mene navadni c.... :D
lahko bi že vedeli tut eni ki mate kao milijon km za sabo da se pri gumah in bremzah ne varčuje,to sam še prekleto dobro vem,ko ma guma še slabe 3 milimetre pa je trda ko sv... sicer ma na suhi cesti dober oprijem ko pa je cesta mokra pa še lahko ročno zavoro vlačiš da se ne ustaviš keremu v riti,in če si talent da še šparaš poleg z bremzami boš počil,pol pa jokanje po a.com kje dobiti poceni kleparja in ličarja pa dele za avto,in odpiranje takih nepotrebnih in nezanimivih tem kot je ta tukaj ;)
tak zaj sem povedal svoje mnenje in ne mislim več nabijat postov
:D

Spidojc
Novinec

Napisal/-a Spidojc Ne jun 08, 2008 4:15 pm

andrej86 je napisal/-a:lenivec pa spidojc :lol:
vidva očitno ne vozita veliko avtov,
jaz diske za 28€ zračno hlajene po 20000 km vržem vstran,ker prvič cvilijo ker majo skoraj milimeter roba,drugič pa jih trese ko mino :shock: itak pa jaz bremz nimam zato da bom že 200m pred kolono bremzal da se bom lahko pol po a.com hvalil kak sem šparoven z bremzami pa kak lahko dam diske 2 krat dol stružit pa ne vem kaj,ti ki šparate pr bremzah ste za mene navadni c.... :D
lahko bi že vedeli tut eni ki mate kao milijon km za sabo da se pri gumah in bremzah ne varčuje,to sam še prekleto dobro vem,ko ma guma še slabe 3 milimetre pa je trda ko sv... sicer ma na suhi cesti dober oprijem ko pa je cesta mokra pa še lahko ročno zavoro vlačiš da se ne ustaviš keremu v riti,in če si talent da še šparaš poleg z bremzami boš počil,pol pa jokanje po a.com kje dobiti poceni kleparja in ličarja pa dele za avto,in odpiranje takih nepotrebnih in nezanimivih tem kot je ta tukaj ;)
tak zaj sem povedal svoje mnenje in ne mislim več nabijat postov
:D

no dej si še enkrat use preber
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
zore
Novinec

Kraj: hrastnik

Napisal/-a zore Ne jun 08, 2008 6:32 pm

Ja avto je citroen xsara z zavoram pa nima bit kj narobe če jih daš drejat ko so še dost debel k sm jih že dal enkrat drejat. Bom vidu morm pogledat kakšni so diski koliko debeli pa se bom odloču al jih bom dreju al nove kupu.
hvala za odgovore čeprav nekteri kr neki za brezveze nabijate sam tko da lahk pizdite ampak vseen.

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 Po jun 09, 2008 6:44 pm

Spidojc je napisal/-a:no dej si še enkrat use preber

se mi ne ljubi bat vseh tvojih postov,sem ti v enem svoje mnenje povedal zdaj pa daj še ti ;)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov