cliopower je napisal/-a:Zato ker nerabi več disla ma službo oddaljeno 3km od doma mislim da namerava kupiti bencinarja pro_ceeda. Saj mislim da je tako.Pač jst sm tud svojega 5vratnega ceeda prodal pa kupil pro_ceeda.
5 km ma do sihta...

cliopower je napisal/-a:Zato ker nerabi več disla ma službo oddaljeno 3km od doma mislim da namerava kupiti bencinarja pro_ceeda. Saj mislim da je tako.Pač jst sm tud svojega 5vratnega ceeda prodal pa kupil pro_ceeda.
Zato ker nerabi več disla ma službo oddaljeno 3km od doma mislim da namerava kupiti bencinarja pro_ceeda. Saj mislim da je tako.Pač jst sm tud svojega 5vratnega ceeda prodal pa kupil pro_ceeda.
Lana_ je napisal/-a:Ja.. Tudi jaz sem tako mislila, dokler nisem zasledila enega, ki je Cee'd-a dobil marca 2008 in je imel še vedno ta problem. Poleg tega je bil Čeh in ne Anglež tako kot večina ostalih s tem problemom. Očitno se problematični Cee'd-i širijo proti Sloveniji!
Glede stroška servisa na 20000 km:
- olje (5,3 l) 80 € (na srećo so ga imeli v akciji po 30 € za 4 litre in sem ga imel naprej kupljenega)
- oljni filter 15,29 €
- filter klime 31,82 €
- filter goriva 31,68 €
- delo 67 €
Skupaj: 225,79 €
Narejeno na avtoservisu Jerenko na Ptuju!
Na naslednjem servisu pa bodo menjali poleg vsega naštetega še filter zraka za motor, ki je tudi okoli 30 €.
hladni je napisal/-a:kakorkoli, ampak servis dečki dragi.....niti malo ni poceni. Je servis pri vagu rahlo ceneje ali v najslabšem primeru enaka cena.(nakupna cena avta pa dosti večja)!
Lana_ je napisal/-a:Na splošno glede 1.6CRDi motorjev pa sem do sedaj slišal in bral vse samo najboljše
Tudi jaz, dokler nisem celo popoldne brskala po internetu in končno našla eno napakoČe se ne moim, sta Hyundai i30 in Kia Ceed "dvojčka".
Hja ne vem..Mogoče sta motorja res v osnovi ista, čeprav sem nekje prebrala, da Kiine motorje proizvajajo na Slovaškem, Hyundajeve pa (zaenkrat še) v Koreji.Glede motorjev, avto ima 7! letno garancijo na motor in menjalnik...
To je tudi eden glavnih razlogov, ki me nagiba v stran Kiie in ne Forda Focusa (ok, pa alarm, naslon za roko, radio z mp3-ji in še kakšen bonbonček, ki ga dobim za približno isti denar), ampak vseeno ne bi bila rada vsak teden na servisu...
cukanje ko greš v hrib pod gasom, spustiš gas in ko spet stisneš zacuka
phoebus je napisal/-a:Kakšna je pa kaj kvaliteta notranjosti, kako se sedi, kakšen je naslon za roko? Je klima močna? Do vrata "debela"? Je notranjost tiha?
Do zdaj sem se peljal samo v dveh kiah (sephia in pride) in nekaj hyundaih (stari in novi accenti, elantra) in bil razočaran nad "kvaliteto notranjosti" (otip plastike, sedenje, ergonomija, tankcana vrata,...), tako da moram vprašat glede na to da vsi hvalijo ceeda (in i30).
Lana_ je napisal/-a:|m|: a si probal it na servis reprogramirat mašino?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov