Nasveti in napotki ter povpraševanja...

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Sr jun 18, 2008 5:59 pm

HOLLAND je napisal/-a:
denis099 je napisal/-a:ma tam pri teh gumijastih ceveh ki gredo iz ekspanzijske posode,tam pri šelnah je nekaj mokro..verjetno je tukaj problem?

Ja in kaj je potem problem, če veš kje pušča???

ja sam tam učasih malo kaplja,ne pa da bi tolko vode spustil a veš...tko da mislim da ni tukaj problem
denis

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Kraj: V deželi sonca in vina

Napisal/-a HOLLAND Sr jun 18, 2008 6:18 pm

Ja najprej to popravi potem boš pa vidu! Ne moreš pol motorja najprej razdret, če je lahko ena brezvezna malenkost!
Kot če ti ena luč ne bi gorela pol bi pa vse kable, stikala in celo luč zamenju, na koncu bi pa ugotovil, da ti je žarnica pregorela!

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr jun 18, 2008 6:26 pm

če ti malo kaplja in ti to vidiš potem ti med vožnjo ko ne vidiš kaplja bolj oz. izpareva in se sproti suši zaradi temperature tako da kjerkoli vidiš sledi antifriza ali vodnega kamna najprej tam saniraj potem ugotavljaj dalje

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Sr jun 18, 2008 7:21 pm

ok hvala za vaše predloge in mnenja. res upam da ni glava počla,kr je menda drago to,še posebi za študenta :? :?
denis

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če jun 19, 2008 11:06 am

denis099 je napisal/-a:ok hvala za vaše predloge in mnenja. res upam da ni glava počla,kr je menda drago to,še posebi za študenta :? :?

A za študente je dražje?

hrošč
Novinec

Napisal/-a hrošč Če jun 19, 2008 11:23 am

Ja, ni na bone :)

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Če jun 19, 2008 5:12 pm

očitno nista bla vidva študenta, faksa oz znotri nista vidla,no mogoč na tv, zato si lahka norce delata. no js si jih bom pa iz vaju če kje krampata. drugač pa ni ta tema namenjena ironiji.

lp
denis

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Če jun 19, 2008 5:16 pm

nista si delala norce,cena je za vse ista,samo da študentje mal težje plačate ker nimajo rednega dohodka

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Če jun 19, 2008 5:29 pm

hribko je napisal/-a:nista si delala norce,cena je za vse ista,samo da študentje mal težje plačate ker nimajo rednega dohodka

ja pa sj glih to sm mislu, da je za študente to "dražje", ker pač nimajo dohodka. verjetno sta ona dva to razumela vendar sta bila popolnoma brezveze ironična. lp
denis

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Če jun 19, 2008 5:30 pm

s tem se moraš pač sprijazniti,tudi taki živijo-kaj češ tko je pač

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Če jun 19, 2008 5:59 pm

zamenji avto to je moj predlog!
najcenejša varijanta:)

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Če jun 19, 2008 6:18 pm

veš kaj, pa če je še tko zanč fiat je vrhunski proti renaultu,wv in kompaniji. bom to porihtu pa vem kaj mam; kupiš renaulta laguno za ful dnara, pa usak tedn daš 500 za zanč elektroniko, ne hvala, fiat ruuuuuuuuuls
denis

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Če jun 19, 2008 6:58 pm

ja pa fiata drugega kupiš........ hehe
sj ti nism lagune ponujo.....

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Ne jun 22, 2008 11:17 pm

denis099 je napisal/-a:očitno nista bla vidva študenta, faksa oz znotri nista vidla,no mogoč na tv, zato si lahka norce delata. no js si jih bom pa iz vaju če kje krampata. drugač pa ni ta tema namenjena ironiji.

lp

Hotel sem povedat, da se tudi jaz ne kopam v denarju (kot večina Slovencev) in tudi za mene bi bil tak servis velik strošek . Ni samo študentom težko. Boš videl kako je, ko enkrat delaš in moraš za res čisto za vse stroške sam poskrbet, ki se jih kar nabere. Bi rekel, da se ima večin študentov prav fino in se jim sanja ne kaj jih še čaka.
Če pa me vidiš kje krampat se pa kar delaj norca, me ne bo motilo. V tem, da človek dela ni nič sramotnega.

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Po jun 23, 2008 7:59 am

cruiser1 je napisal/-a:
denis099 je napisal/-a:očitno nista bla vidva študenta, faksa oz znotri nista vidla,no mogoč na tv, zato si lahka norce delata. no js si jih bom pa iz vaju če kje krampata. drugač pa ni ta tema namenjena ironiji.

lp

Hotel sem povedat, da se tudi jaz ne kopam v denarju (kot večina Slovencev) in tudi za mene bi bil tak servis velik strošek . Ni samo študentom težko. Boš videl kako je, ko enkrat delaš in moraš za res čisto za vse stroške sam poskrbet, ki se jih kar nabere. Bi rekel, da se ima večin študentov prav fino in se jim sanja ne kaj jih še čaka.
Če pa me vidiš kje krampat se pa kar delaj norca, me ne bo motilo. V tem, da človek dela ni nič sramotnega.

dobro mislim da je bil nesporazum ker se mi je zdelo da se norčuješ iz študentov. res je, nobeno delo ni sramotno in se opravičujem.
lp
denis

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jun 24, 2008 5:58 pm

denis099 je napisal/-a:veš kaj, pa če je še tko zanč fiat je vrhunski proti renaultu,wv in kompaniji. bom to porihtu pa vem kaj mam; kupiš renaulta laguno za ful dnara, pa usak tedn daš 500 za zanč elektroniko, ne hvala, fiat ruuuuuuuuuls

Hehe kupiš starega renoja... čeprav je dizl me je mala generalka z menjavo glave in brušenjem prišla 90 evrov :) Generalka za bencinarja pa pred leti 16 jurjo :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Sr jun 25, 2008 9:45 am

lisko je napisal/-a:
denis099 je napisal/-a:veš kaj, pa če je še tko zanč fiat je vrhunski proti renaultu,wv in kompaniji. bom to porihtu pa vem kaj mam; kupiš renaulta laguno za ful dnara, pa usak tedn daš 500 za zanč elektroniko, ne hvala, fiat ruuuuuuuuuls

Hehe kupiš starega renoja... čeprav je dizl me je mala generalka z menjavo glave in brušenjem prišla 90 evrov :) Generalka za bencinarja pa pred leti 16 jurjo :)

starega renoja??? u mater to pa nikol in nikdar! že z novim so sami problemi, s starimi pa še večji. smo učasih pred 14leti mel renaulta 9 td pa je še blo večje stranje k z novim 2.2dci
denis

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Sr jun 25, 2008 11:32 am

Še moj nasvet.

Ravno včeraj podoben problem na mojem puntu. Se vozim normalno in vse dela kot mora, parkiram, po dveh urah pa mlaka pod avtom. Najprej sem se ustrašil, da je olje, pa je bil na srečo samo antifriz. Šel k mehaniku in diagnoza je - termo stikalo. Je dvo stopenjsko, in ena stopnja je zgleda že pred časom crknala. Se mi je že prej dogajalo, da sem moral dolivat hladilno tekočino, samo ni bilo nekaj veliko. Zdaj je bila pa kriza, ker mi je ven vrglo ziher dva litra.

Rešitev: novo stikalo orig. cca. 33 € in nov antiftiz čez cel sistem. Ni nekaj hudega.

Moj nasvet: tudi meni je tako nagajalo kot tebi, tako da enkrat boš verjetno tudi ti prišel do enake okvare. Pelji k mehaniu, naj pregleda to stikalo pa boš hitro vedel pri čem si.

Upam da sem kaj pomagal.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 Sr jun 25, 2008 12:24 pm

aha no hvala. vsaj eden s konkretnim predlogom, ne pa nekateri k nimajo pojma kr neki pišejo in zajbavajo folk.
denis

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Pe jun 27, 2008 6:50 pm

Popravek mojega konkretnega predloga.

Danes smo zamenjali termo stikalo in čez dve uri ista zgodba.

Po moje je termostat. bomo videli kaj bo en boljši mehanik v ponedeljek rekel.

Hudič je ker enkrat dela čist v redu enkrat pa zeza. Mam do popravila dva litra rezervne destilirane vode v prtljažniku.

Se javim v ponedeljek z rešitvijo. Upam.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov