S|icKeR je napisal/-a:FBR je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:ne vem kako ma to renault servis, ampak na vw servisu se da zmerit kolko turbina fila. in če fila premalo ali preveč, je to pol verjetno znak da je fuč. obnavlja jih mislm da firma Beja, stane pa okol 300-400€. še prej preveri vse cevi kot so ti že rekli. pa pelji k kakemu popoldancu, kateri se na renoje spozna, ti bo znal bolš svetovat kot mulčki na pooblaščencih (so svetle izjeme).
Ti ne bereš nič pred sabo, samo pišeš
SpeedyRS je napisal/-a:CEV do IC-ja, ki je počena na rebrastem delu oz. pregibu.
Torej drug primer, ali kaj hočeš povedat?
prehitro prebral. prebral sem "Baje je ena taka firma..."
se opravičujem, ampak bolš 2x povedat ko nobenkrat.
To je pa res... pa še bral sem sam pri sebi, da bo mogoče res razumljeno kot "baje je ena firma..."
No,.. cena je pa ponavadi med 400 in 500 evri, samo jaz sem tako razmišljal... če kupim rabljeno ne bom vedel kaj sem kupil, nova je preveč draga, če pa dam na obnovo pa vsaj vem da je bila to moja turbina in kaj so z njo delali... seveda v primeru, da ni že celo razgnalo po ohišju.... Torej imam pa že raje svojo generalno obnovljeno kot rabljeno, za katero nikoli ne veš kaj je res z njo bilo ali še bo...