Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Pe avg 22, 2008 8:36 am

Mogoče je drugače izvedeno. V kakšne batke jaz ne bi upal kar tako bezati, ker na tem mestu je Master cilinder sklopke. Namen tega fedra in plastike z moje slike je, da dvigne mirujoč pedal v skrajno gornjo lego in s tem bat odpre dotok svežega olja iz posode v Master-cilinder. Če to ne dela, je hod sklopke čedalje bolj omejen in začne škrtati pri prestavljanju. Pošlji shemo od VAG, pa se potem lažje oceni za kaj gre. Bom šel gledat v TecDoc, če je kaj namalano.

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Pe avg 22, 2008 8:44 am

Sem šel gledat, kako imajo hrošči to narejeno, izgleda enak Master pri vseh. To, kar je na sliki, ne odpiraj. Če so omenjeni batki izven tega, potem poglej kaj je na stvari.
Priponke
Hrošč_1,9_Master.pdf
(66.4 KiB) Prenešeno 145 krat

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Pe avg 22, 2008 9:00 am

joztom je napisal/-a:Sem šel gledat, kako imajo hrošči to narejeno, izgleda enak Master pri vseh. To, kar je na sliki, ne odpiraj. Če so omenjeni batki izven tega, potem poglej kaj je na stvari.

Ampak on omenja dva batka, ki se pomikata eden v drugega. Meni to zgleda le kot nek povratni vzmetni sklop, ki vrača pedalo ko ga popuščaš. Pomoje ta sklop nima še nobene veze z oljem ali hidravličnim cilindrom sklopke.

Je pa res, da so naše ugotovitve zgolj ugibanja, zato bo najbolje, da obiščeš pooblaščeno servisno delavnico, pa naj pogledajo kaj je. Tule ne bomo nič rešili.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Če apr 23, 2009 7:27 am

Tako, včeraj sem končno peljal avto k mehaniku, da mi odpravijo to nadležno klikanje, zamenjali so vzmet in še neko zadevo pri pedalu. In za1x zadeva deluje BP, ne oddaja nobenih zvokov.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov