target_practice je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:target_practice je napisal/-a:Ko ste pa ze vsi tako pametni, zakaj vozite avte potem k takim, ubistvu so vsi taki. Zakaj nedelate tega sami doma.
Nimamo vsi doma orodja za menjavo in centriranje gum, tko da ob takih priložnostih moraš pač h vulkanizerju
No no, kolo se vedno lahko sam odmontiras in ga odpeljes k mehaniku.
Ampak je lazje jokati po forumih.
Ce mislite da ste toliko pametni, pa potem opozarjajte vase mehanike na to "malenkost".
paskvale je napisal/-a:Vprašanje - kateri momentni ključ naj kupim za šraufanje platišč (zanima me firma).
C4V4L13R je napisal/-a:ah dejte no, ka pa k ni blo moment klučev, pa so se lih tko vozil. sj js ga doma tud niam, sam zategnm kokr morem, ma če bo 5 šraufov popustlo pa tud ne vem.
sem pa si ruknu še eno cev h rezervi, da ob morebitnem defektu nebi kje preveč telovadu za odšrafvat.
lisko je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:ah dejte no, ka pa k ni blo moment klučev, pa so se lih tko vozil. sj js ga doma tud niam, sam zategnm kokr morem, ma če bo 5 šraufov popustlo pa tud ne vem.
sem pa si ruknu še eno cev h rezervi, da ob morebitnem defektu nebi kje preveč telovadu za odšrafvat.
Največkrat je problem ravno to, da se šravfe pretegne in ne premalo zategne.....
TrijoAdijo je napisal/-a:Jest sem ga kupu v interdiskontu za 25€. Za feltne stegnt pa še za kako malenkost bo dober.
LP!
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov