Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
aklan86
Stalni uporabnik

Napisal/-a aklan86 So avg 30, 2008 9:48 am

Ja tujina lahko pomaga samo tako, da mi spdamo pod madžarsko okrilje, avstrijci pa mogoče pod kako drugo? Govorim na pamet...

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N So avg 30, 2008 1:14 pm

frend je mel podobne probleme. poskusaj odstranit prednje steklo (oz. ce je plastika) in poskusaj ocistit z notranje strani.

pri frendu je bil problem ta da je sla voda noter (vlaga) in ko se je susilo je bil tudi prah in se je potem prijel na steklo z notranje strani in je zgledalo identicno kot tle na slikah. je scistil s cistilom za stekla in je bilo reseno.

mozno pa je da je to plastika (ne steklo) in da je sestavljena iz 2 delov ki so zlepljeni skupaj in zdaj odstopajo eden od drugega in se vidi te lise ker je to lepilo med obema plastema. Tudi ta primer sem ze videl.

sicer pa najhitreje resis z zavarovalnico. pa naj dokazejo da ni bil kamen, sploh ce imas prico na sovoznikovem sedezu.

i did that ;)
Extreme N

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So avg 30, 2008 8:43 pm

Z zavarovalnico ne bom zenkrat nič čaral. Bom raje probal na drug način rešit zadevo. Je pa to plastika ja. Tako, da ne vem če je tole možno razdret kar tako. Ker si so sicer tudi na pooblaščenem podrobno ogledali gornji rob luči če bi bila slučajno kje kakšna razpoka. Pa je ni. Kje bi sicer drugače vlaga noter prišla pa mi ni jasno. Kot pravim se luči niti enkrat niso zarosile odkar imam avto. Vsaj, da bi jaz opazu ne. Kot tudi črna podlaga v lučeh je čista. Brez sledu o kakšni umazaniji. Sicer so mi na pooblaščenem v LJ rekli, da obstaja možnost, da so napako naredili v ah kjer sem kupil avto ob pripravi vozila za prevzem. Dekonzervacija?

Uporabniški avatar
TDI freak
Novinec

Kraj: okolica Celja

Napisal/-a TDI freak So avg 30, 2008 9:01 pm

Pejt v avtohišo kjer si kupu avto in jim naret ornk štalo, napizdi vse povrsti in jim zagrozi z objavo v medijih in odvetnikom, ti povem da bo pomagalo samo vstrajaj in se jim ne pustit da se te znebijo, pa glej da bodo tut stranke slišale zakaj se gre.

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan So avg 30, 2008 10:59 pm

Pozdravljeni
Najbolj preprosto je, da se obrneš na tržnega inšpektorja v LJ. je na Vilharjevi 33. V primeru, da spada pod reklamacijo boš to tudi dobil ( preiskušeno ).
Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne avg 31, 2008 10:08 am

Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Najbolj preprosto je, da se obrneš na tržnega inšpektorja v LJ. je na Vilharjevi 33. V primeru, da spada pod reklamacijo boš to tudi dobil ( preiskušeno ).
Lep pozdrav

Tržni inšpektor? Mogoč pa res. Hvala ti. Nekaj bo potrebno narediti, ker nikakor ne mislim sam kupit druge luči, ker so bile že te dost drage in sem pričakoval več od njih glede na to koliko so jih hvalili. Ampak očitno nimam te sreče zadnje čase. Se mora vedno nekaj zalomit.

denis30
Nov uporabnik

Napisal/-a denis30 Če feb 04, 2010 1:30 pm

To z lučmi se dogaja pri vsih oplih pri karerih je notranjost luči črna ,na to zadevo uplivata toplota in mraz....
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Mojca558, vuli in 11 gostov