mišek je napisal/-a:Tale Fan bi se moral malo predstavit, kdo je kje dela...
Kolikor sem zasledil dela v neki delavnici v Lj.
sašo5 je napisal/-a:mišek je napisal/-a:Tale Fan bi se moral malo predstavit, kdo je kje dela...
Mislim, da sodeluje tudi na TEAM AUDI pod nickom "autounion" vsaj po podobnem pisanju postov in delitvi nasvetov; vsekakor pohvalno![]()
P.S če se motim, sorry...
mišek je napisal/-a:Tale Fan bi se moral malo predstavit, kdo je kje dela...
Kolikor sem zasledil dela v neki delavnici v Lj. imam pa občutek, da človek zlo veliko ve in kar je zlo pomembno in je na forumu bolj redkost obvlada kulturo pisanja, vse vika in zlo lepo deli nasvete, brez kakega norčevanja ipd.
Ko se Fan oglasi lahko pričakuješ res nek korekten odgovor, nasvet. Veliko drugih pa samo nekaj pametuje in bluzi, potem se pa začne kreganje in gre tema nekam v maloro.
Fan je lahko uradni svetovalec na tem forumu.
Fan je napisal/-a:brioni je napisal/-a:Zgodilo se mi je danes, ko se mi je med vožnjo sprožil stranski airbag v cliotu 1.6 02 letnik. Počilo je kot petarda in zasmrdelo. Avto ni bil servisiran na uradnem servisu zadnje dve leti drugače avto nikoli razbit.
Kaj mi svetujete kako naj postopam?
Pozdravljeni
Peljite vozilo na večji pooblaščen servis in zahtevajte ( mirno plačajte ) diagnostiko vozila z izpisom napak - ( naprintan ) - ker tester bo pokazal napako, zakaj se je to zgodilo, ko imate papir in na njem žig in podpis lahko uveljavljate svoje pravice za reklamacijo ( če obstajajo ). Do takrat pa ne podirat vozila ali kako drugače ugotavljat razloga zakaj se je sprožila varnostna blazina. Izpis diagnostike je pravno formalno mirodajen.
Oborožite se z dobrimi živci in v akcijo.
Lep pozdrav
Dario je napisal/-a:kolega je neki podobnega mel pri fordu, nato se je obrnil na nasvete pravnikov in zadevo rešil.
Lp
MacTron je napisal/-a:mišek je napisal/-a:Tale Fan bi se moral malo predstavit, kdo je kje dela...
Vse o njem ti pise tu...
http://www.zavorniservis.com/page007.html
Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov