Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če okt 23, 2008 2:06 pm

rumena ibiza je napisal/-a:ne smem delat reklame...hehe...na poti od Novega mesta proti Dolenjskim Toplicam stoji ta Petrol... ;)

Tam sta 2. Ena v Irči vasi in druga pred stražo. Torej če si na majhni pumpi, si na tisti pred stražo.

Ampak tista pumpa je premalo časa odprta, da bi šel jst tja tankat. Čez teden do 8h zvečer, v nedeljah pa zaprta.

P.S. pa ne sprašuj, kako to poznam, če sem iz ljubljane.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če okt 23, 2008 2:14 pm

ob nedeljah zaprto? ja pa jade...še zdaj, ko je biu oborožen rop delamo sto na uro...odprto vse dni v tednu do 20 ure, nedelje prazniki do 13...

sori za offtopic

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan Če okt 23, 2008 3:04 pm

hm tak ko bi narjaj kaki deklini povedo ko mi pride avto prat, pa jo je strah da ji nebo laka znucalo...če ti ne paše petrol ne hodi na njega...kaj je to tako težko...sam sem pred 1 mesecem začel kot študent delat na petrolu...ne vem kak je drugje, ampak pri nas mamo srečo da delamo bol taki, ko se malo bol spoznamo na avte kot pa nekateri ki so že lep cajt tam...in ni nobenih problemov. kar se pa teh pregledov tiče...ne vem ka mate vi to v LJ, pri nas se tega ne izvaja, razen 10.in 11. novembra, v popoldanskem času bo bodo baje neki pregledi...čeprav niam pojma ka se bo gledlo in nič...bomo vidli ka bo :D

lp, slatncan

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če okt 23, 2008 3:34 pm

tristan01 je napisal/-a:Lisko namesto, da se lotita tebe, ki se ti že na daleč vidi da si kerlc in poznaš vozila je lažje podregati kakšno staro mamco, ki bo vsa blažena kupila tisti antifriz ali paket žarnic, pa še napitnino bo pustila.

LP Tristan01

HEhe točno to se je zgodilo :D Sicer me pa res zanima kak bi odprla pri mojih avtih pokrovček , da bi preverla hladilno.... če pri petki odprem raztezno , ko je motor ogret....prvo izpusti zrak potem pa rukne prek pol litra vode.......če pa na hitr odpreš pa ti nardi metrski slap :D Na jeepu pa lepo piše na štoplu: NOT OPEN WHEN HOT ....torej kak že merijo ?:D

Iatk pa je tole spet samo reklama... in kot je že nekdo dejal. v leclerku maš vse za mali servis... na petrol pa lahk greš sam še po dišečo smrekco.. pa še tam nimajo vseh vonjev. za akku se pa tud ne da kr tako preverit z voltmetrom.. obstaja poseben inštrument in posebna tehnika merjenja akku.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
papak
Novinec

Kraj: krško

Napisal/-a papak Če okt 23, 2008 4:44 pm

hehe pretiravat ne ... ta pregled tko ni namenjen takim majstrom, ki sami rihtajo svoj avto in ga majo naštudiranga u nulo. Vsak, ki redno skrbi za svoj avto, pač to rihta sam.

To je za tiste, ki se najraje sam usedejo za volan in peljejo (pa pač ko treba gre tankat, pa če žarnca crkne jo da zamenjat ...). Sam poznam na žalost kr neki papkov, ki bi za tak pregled pripravljeni še plačat – pa ne samo ženske in stare mamce! Taki imajo pa zdej šanso, da jim to naredi nekdo pro bono.

Men se to zdi čisto sprejemljiva poteza. To, da pa zraven klasičnih "pumpa storitev" še ponujajo trgovina ni pa nič čudnega ... saj niso karitas (pa še tam nism sigurn, da nimajo trgovine. In v končni fazi – normalni ljudje ne bojo kupoval tistega, kar ne rabijo …
------------------------
Pain is temporary. Glory is forever.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če okt 23, 2008 11:45 pm

Kolikor sem jaz seznanjen ima petrol itak te preglede tekočin, menjave žarnic ipd. zastonj, če prosiš da ti jih opravijo. Koliko ljudi pa se dejansko posluži tega je pa druga stvar...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Pe okt 24, 2008 12:32 am

hehe, pomoje ne ravno veliko ;) razen kakšnih starejših ljudi, ki ne vejo kje je mašina, pa jim to pogledajo, kako je pa strokovno je pa spet drugo poglavje... Jaz osebno, če nebi to delal sam oziroma nebi znal, bi avto zapeljal k svojemu mehaniku ;)
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Pe okt 24, 2008 5:13 am

čeprav ne tankam na petrolu bi šu mal pogledat tja da vidim ko me pošlje po žarnice pa jih potem nimajo :lol: :lol: :lol: :lol:
....

York
Nov uporabnik

Napisal/-a York Pe okt 24, 2008 7:09 am

Jaz sem šla včeraj pogledat, ker sem na seznamu videla, da majo v našem koncu in moram rečt, da je bilo kar koristno. Sem našla žrtev, da mi je zamenjala žarnico pri Puntotu. Vsak laik, ki je to že kdaj delal, ve da je zoprno. In jaz osebno sem zeo vesela, če to lahko prepustim komu drugemu.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe okt 24, 2008 8:41 am

Se strinjam z kritiko BS pri nas popolnoma. Edino kar še kupujem na Petrolu so Valeo brisalci za 10€ po paru(boljši kot katerikoli drugi pa če za 3X cena)
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
GSX-R
Nov uporabnik

Napisal/-a GSX-R Po okt 27, 2008 12:03 am

Glede pregledov je tak! pregleda se samo vitrex, antifriz, olje in se zmerijo gume-profil...meritev tekočin bi se res morala izvajati pri hladnem avtomobilu zanima pa me ce ma kdo avto parkiran na petrolu?? tako da to sploh ni mozno...je pač toliko da se ve približno....
akcije je pa predvsem za tiste ki jih zanima in starejše + tiste ki ne znajo niti pokrova avtomobila odpret! kar nekaj ljudi to zanima...mene sicer Ne ker vse naredim sam vem pa da nekateri nimajo pojma glede avtomobila...samo da se vozi

lp!

Uporabniški avatar
papak
Novinec

Kraj: krško

Napisal/-a papak To nov 04, 2008 5:33 pm

Evo feedback:

sem bil zadnjič tam in videl to zloglasno akcijo! Ej, če mene kdo vpraša, bi morala biti to stalna ponudba na vseh večjih servisih. Pa ne sam Petrolovih! Če že moram v vsakem primeru preverit in dokupit tekočine/žarnice/olje, imam raje da mi to nekdo naredi zastonj. Tako ali pa tako mam pa tolk drugih obveznosti, da se mi ne da ubadat z malenkostmi, sploh, če jih lahko prepustim drugim (če se pa zraven še lušna deklca sklanja čez haubo pa tolk bolš :))

Tud kosilo si zna (skoraj) vsak skuhat sam, pa gremo vedno z veseljem na kosilo v restavracijo :)
------------------------
Pain is temporary. Glory is forever.

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss To nov 04, 2008 5:47 pm

jst pa sploh nism šou ker sm vedu kakšne scene so. jst grem na petrol sam tankat in nč druzga. itak ma l'eclerc cenejš stvari in še večjo ponudbo kot petrol.
golf 3 vr6
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov