Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI Če nov 13, 2008 11:03 pm

V eno stran te bo zelo potegnilo. Mene je jebal k sem samo eno lajtengo menal pa ko si zabremzal me je skor v jarek vrglo, tak da sem mogu še drugo zamenjat. Itaq so pa deli za unota tok poceni da ne vidim razloga zakaj bi šparal.

Uporabniški avatar
Končar
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a Končar Če nov 13, 2008 11:09 pm

ker more čakat še na drug disk :P
ja res smešn... nenormalno smešn
Za ljudi so znaki, za živino pa planke!

Primoz_86
Stalni uporabnik

Napisal/-a Primoz_86 Pe nov 14, 2008 12:36 pm

xalfist je napisal/-a:primož 86 kaj ti vsako leto daš nove gume gor pa one ko so vreji zavržeš pa nove gor? zato ker šponar je bil menjan leni, nevem zakaj bi še ga zaj enkrat če pa se že pokavri pa se to sliši in vem kdaj menjat samo tolk za nepoznavalca. za jermen pa nisem reko da nebom menjal samo sem mel avto doma raztrgan na dom pa ti ne prid ker mehanik kr tak. morem pa ga mehaniko pelat zato ker mi mora še nekaj navtavt.

Saj ravno to je problem. Če bi lani menjal šponer + napenjalc + pumpo, bi imel mir 100kkm, zdaj pa boš že tretjič jermen dol vzel namesto 1x. Kako se ga menja pa sem ti že v tisti temi napisal, ne rabiš nobenga mehanika zraven, ker je na teh motorjih menjava zelo enostavna, pa tudi ventilov ne povije če kaj zaserješ. Sem pa včasih tudi jaz na podoben način popravljal, ampak sem kmalu ugotovil, da tako ne prideš nikamor ;)

To je podobno kot pri prejšnjem lastniku mojega avta, ki je v alternatorju zamenjal le tist ležaj ki je najbolj ropotal :x

Uporabniški avatar
Končar
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a Končar Pe nov 14, 2008 7:05 pm

k menaš jermen menaš use tut če ne ropota,bo pa čez 3000 začel,disk pa isto nemorš met enga novga enga starga,frend je tko naredu pa k je požlajfu na avtocest ga je u desno odnesl in je še en avto zravn razbiu??a je treba tega :D
ja res smešn... nenormalno smešn
Za ljudi so znaki, za živino pa planke!

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 So nov 15, 2008 1:48 pm

Končar je napisal/-a:k menaš jermen menaš use tut če ne ropota,bo pa čez 3000 začel,disk pa isto nemorš met enga novga enga starga,frend je tko naredu pa k je požlajfu na avtocest ga je u desno odnesl in je še en avto zravn razbiu??a je treba tega :D

se strinjam kot bi mev eno guma 2,5 bara napumpano drugo pa 1,5 bara :D :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Ne nov 16, 2008 12:00 pm

ja za 130 ne rabim na avto cesto it da bi to sprobo, in sem že to sprobo pri 150 več ni avto šel pa je blo vse vredi, če pa vi veste bolje ko se še niste peljali pa jaz nevem.pa jaz bi reko če je nek močn oz športn avto ne pa pri uoti kaj boš te tu kompliciro če prime vreji, je pa res da mi je prej malo zaneslo avto ko sem premzo ko sta bla oba diska ista, zaj pa prime tak ko more.pa tut če grem na balcne probat se grem stavit da obe isto primeta.
ja jermen ja samo meni avto da se recimo peljem z nizkimi obrati pol pa dam gas polek mi včesih cukne zato morem pelat mehaniko pa pogleda kaj je to te pa še mi jermen menja pa je.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov