Volvo power je napisal/-a:Pri nekaterih avtomobilih je merjenje kompresije enostaven poseg, sploh pri bencinarjih, pri dizlih, pa zna bit hudičevo komplicirano
lisko je napisal/-a:Volvo power je napisal/-a:Pri nekaterih avtomobilih je merjenje kompresije enostaven poseg, sploh pri bencinarjih, pri dizlih, pa zna bit hudičevo komplicirano
Ja ker bencinarji imajo enotni navoj na svečkah....pri dizlih pa so že šobe različne....
In ja ko sem mel jeepa na avto netu in napisane kilometre ni bilo odziva.....ko pa sem kilometre pobrisal pa se je odziv hudo povečal....
Caby je napisal/-a:na podlagi česa se z merjenjem kompresije ugotovi če so realni kilometri? To me malo zanima..Kaj več prevoženih slabša kompresija al kako? Mal obrazložitve bi prosu...
error 90 je napisal/-a:Naš Renault scenic je letnik 2002 pa ima samo 75k prevoženih pa noben ne verjame da jih ima toliko.Vožen je pa na kratke relacije tako da je volan že malo obrabljen in vsak namiguje na vretenje števca nazaj.
Caby je napisal/-a:na podlagi česa se z merjenjem kompresije ugotovi če so realni kilometri? To me malo zanima..Kaj več prevoženih slabša kompresija al kako? Mal obrazložitve bi prosu...
Primoz_86 je napisal/-a:Pri segretem motorju pobereš svečke ven, izključiš inektorje oz. preprečiš vbrizg goriva, potem pa v vsako luknjo od svečke posebej priviješ merilnik in par sekund verglaš motor za vsak cilinder in odčitaš rezulatat. Naprava stane enih 200-300 eur, dobijo se baje tudi cenejše, za 10, 20 eur, sam ne vem kje, bi tudi jaz rabil
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov