alesek86 je napisal/-a:Zdravo!
Zdle sem prišel od mehanika in sva skupaj rešila problem, ko je spredaj tekla voda v kabino. Pri odtoku na levi strani je ena črna škatla, kjer so konektorji za elektroniko in je bilo slabo zadihtan, tko da sva s silikon zadihtala in upam, da zdej spredaj ne bo več vode. Glede vrat je blo pa tko, da sva zdej zvrtala v vrata (spodaj) dve luknjici in upam, da ne bo več teklo not.
Tko je zdej zaenkrat.
Lp
ales66 je napisal/-a:Sem imel podoben primer pri P206 na zadnjih vratih, ko sem gledal, če bi lahko namestil zvočnike v vrata in sem zato odlepil penasto folijo za vratno oblogo na notranji strani vrat. Torej, če snameš notranjo oblogo vrat je zadaj penasta folija. Zunanje tesnilo od vrat na spodnjem robu šipe zunaj ne tesni 100%, zato del vode steče po šipi v notranjost vrat in na dno vrat in skozi luknje za ta namen ven. Voda v bistvu kaplja na folijo in teče po foliji na dno vrat. Če folija ne tesni, potem priteče tam, kjer si narisal in nato v notranjost. Tako je bilo pri meni dokler nisem zatesnil te folije. Po moje bi lahko bilo pri tebi nekaj podobnega. Za začetek probaj pri odprtih vratih polivati vodo po šipi in boš videl če bo priteklo tudi tam kjer si narisal. Še bolje pa če snameš notranjo oblogo vrat in opazuješ kaj se dogaja, ko polivaš po šipi.
Upam, da boš rešil.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov