@GoGo: glede 1.6 mašine in 73kw. Če gre za isto mašino kot je v moji carismi se nikakor ne morem strinjat da je "zaspan" avto. Nasprotno. V primerjavi s VW-jevim 1.4 16V 74kw je prava raketa, vsaj po mojih izkušnjah.
aklan86 je napisal/-a:@GoGo: glede 1.6 mašine in 73kw. Če gre za isto mašino kot je v moji carismi se nikakor ne morem strinjat da je "zaspan" avto. Nasprotno. V primerjavi s VW-jevim 1.4 16V 74kw je prava raketa, vsaj po mojih izkušnjah.
aklan86 je napisal/-a:Naj uganem. Sklopka je cela, šel je pa cilinder na sklopki.
@GoGo: glede 1.6 mašine in 73kw. Če gre za isto mašino kot je v moji carismi se nikakor ne morem strinjat da je "zaspan" avto. Nasprotno. V primerjavi s VW-jevim 1.4 16V 74kw je prava raketa, vsaj po mojih izkušnjah.
Kvar kod njega mogu biti bobine koje se nalaze na deklu (poklopcu ventila). Dve crne kocke, veličine kutije šibica. Probije i baca iskru van, pa auto trzne pri velikom opterećenju na malim okretajima. Test... sjedni u auto, vozi u 2. brzini na 1000 okr/min i nabij mu gas do kraja. Ako ne trzne da 3000 okr/min, dobro je.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov