Nasveti in napotki ter povpraševanja...

RockyEffE
Nov uporabnik

Napisal/-a RockyEffE Če dec 25, 2008 1:24 pm

Urejeno.
Zadnjič spremenil RockyEffE, dne Po apr 20, 2009 10:41 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če dec 25, 2008 1:35 pm

zanimivo moj gc je imel 260k km pa ni blo nobenega problema (enako 5.2 l95)

OLI
Novinec

Napisal/-a OLI Če dec 25, 2008 1:39 pm

Jaz ne pustim avta na servisu več kot 2 dni pa naj se naredi kar se hoče.

Imaš avto en mesec na servisu, kot bi novega delali :lol: :lol: :lol:
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če dec 25, 2008 4:19 pm

Naj ti na servisu odštejejo še en mesec registracije in zavarovanja. Čeprav si ta znesek v tem času že zdavnaj prihranil na bencinu... :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

OLI
Novinec

Napisal/-a OLI Če dec 25, 2008 4:45 pm

Svetujem ti da se obrneš na zvezo potrošnikov slovenije, ali na kakšnega odvetika in naj on reši nastalo situacijo.
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Če dec 25, 2008 8:43 pm

jst bi še reku božični popust, -mesečni strošek zavarovanja, da bi pršu na ene 800,900€, če ne pa mal reklame naredi na televiziji...

mislim da bi mogu bit upravičen do nadomestnega avta.
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
miko 55
Nov uporabnik

Napisal/-a miko 55 Če dec 25, 2008 10:02 pm

Grdo te nategujejo. Plačaj račun, nato pa jim izstavi zahtevek za: mesečno registracijo, nastale stroške z alternativnim prevozom, ne pozabi na duševne bolečine.

Vsekakor pa jim napiši eno dolgo pismo. Malo jih napizdi. Po zakonu moraš dobiti odgovor v nekaj dneh.
100 ljudi, 100 čudi

bizgec
Novinec

Napisal/-a bizgec Če jan 01, 2009 9:45 pm

Kako se je kaj končala tvoja kalvarija?

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Pe jan 02, 2009 2:33 am

To je pa sranje uradnih servisov in dragih (originalnih) nadomestnih delov. Pri kakšenm običnem mehaniku ki bi iskal alternativne vire cenjšega materiala bi prišel polovico ceneje skozi.

RockyEffE
Nov uporabnik

Napisal/-a RockyEffE Pe jan 02, 2009 10:05 am

Urejeno.
Zadnjič spremenil RockyEffE, dne Po apr 20, 2009 10:43 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Pe jan 02, 2009 10:18 pm

Čaki, ti si brez nadomestnega avta ves ta čas? LOL :lol:
Bravo, res se pustiš vlečt za nos. Ni čudno, da te toliko časa nategujejo.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 So jan 03, 2009 8:30 pm

bass je napisal/-a:Čaki, ti si brez nadomestnega avta ves ta čas? LOL :lol:

Se strinjam! Očitno si res toleranten in miren človek, kar je seveda veliko bolje kot nekateri nasikani, egotripani pavijani polni samega sebe, ki se vsajajo za vsako malenkost, vendar, ko gre pa nekaj čez vse meje je pa vseeno čas da popiz**š! Žal je marsikje tako, da dobro in potrpežljivo stranko nategujeo podolgem in počez kolikor se le da!

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny So jan 03, 2009 10:44 pm

kaj bi pa vi ostali naredili npr ? Nekaj, kjer ima konkreten vzvod in realne možnosti.

Recimo se on razpizdi na šefa, šef reče, da pač toliko dolgo traja, saj imajo gužvo, dele treba čakati etc... in če mu ni všeč naj gre na drugi servis ? Kaj pa zdej ?
Odvetnika ? To so spet veliki stroški in predvsem čas vzame. Potem pa z odvetnikom tja hodit, živce trošit kar spet lahko ali pa ne obrodi sadove, plus je to lahko na konc stvar let ...
Varstvo potrošnikov ? So dejansko učinkovito ?
V časopis ? Tudi ni tako simple. Mediji tudi ne vzamejo vsake zgodbe čim jim jo pomahaš pred nosom..

Jaz bi jih tudi na njegovem mestu najraje za j***a obesu. Ima kdo kake konkretne izkušnje iz podobnega primera ?

eden
Nov uporabnik

Napisal/-a eden Ne jan 04, 2009 1:10 am

jaz ti priporočam da pokličeš generalnega zastopnika za JEEP v Sloveiji in poveš svoje, pa boš imel avto v pol ure popravljen pa vse ti bodo nudli. Tak sem jaz za Hyundai klico ko mi je hotel novo lambda sondo menjat pa me ... da je nevem kaj vse narobe. Pokliči jih pa mu bzamejo licenco

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Ne jan 04, 2009 1:49 am

eden je napisal/-a:jaz ti priporočam da pokličeš generalnega zastopnika za JEEP v Sloveiji in poveš svoje, pa boš imel avto v pol ure popravljen pa vse ti bodo nudli. Tak sem jaz za Hyundai klico ko mi je hotel novo lambda sondo menjat pa me ... da je nevem kaj vse narobe. Pokliči jih pa mu bzamejo licenco

Vsekakor je prav, da odgovornim pove kar jim gre, vendar vprašanje kaj bo dosegel. Kolikor jaz vem je KMAG in C.J.I. (uradni zastopnik) v bistvu ena in ista firma. In tudi s C.J.I. jem ima veliko ljudi slabe izkušnje, tudi jaz! Chryslerjev zastopnik v slo je pač katastrofa, to vemo vsi lastniki chryslerjev in jeepov kmalu bojo pa to ugotovili tudi lastniki dodgeov! Vsi se pritožujemo ampak oni se na vse skupaj požvižgajo. Mene čudi že to , da sploh kaj prodajo!!

RockyEffE
Nov uporabnik

Napisal/-a RockyEffE Ne jan 04, 2009 12:48 pm

Če servisiras avtomobil na servisu, kjer avta nisi kupil nisem še doživel, da bi dobil nadomestni avto brez da bi zanj plačal. Na KMAG so mi ga že na začetku odobrili, vendar proti plačilu 13 eur/dan. Ampak se s tem nisem strinjal.
Sicer so to vaša mnenja in jih bom vzel na znanje.

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Napisal/-a Fan Ne jan 04, 2009 6:06 pm

Pozdravljeni
Na delovnem nalogu imate na zadnji strani napisane vse svoje pravice in obveznosti servisa. S tem, ko ste podpisal nalog pa ste se s tem v kompletu strinjal ( pravno formalno ). Torej v koliko je prišlo do odstopanj od tistega kar imate napisano potem imate malo možnosti za pritožbe, v drugem primeru pa ne, saj ste se s podpisom strinjal za potek popravila.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Ne jan 04, 2009 10:48 pm

RockyEffE je napisal/-a:

Če servisiras avtomobil na servisu, kjer avta nisi kupil nisem še doživel, da bi dobil nadomestni avto brez da bi zanj plačal. Na KMAG so mi ga že na začetku odobrili, vendar proti plačilu 13 eur/dan. Ampak se s tem nisem strinjal.
Sicer so to vaša mnenja in jih bom vzel na znanje.

Jaz ga skoraj vsakič dobim, for free, a imam odličnega serviserja in se tudi zato vozim na primorsko k njemu.
Nadomestni avto bi moral zahtevati že prvič, ko se niso držali dogovorjenega roka, saj to ni tvoj problem, zakaj in kako in blabla niso uspeli popraviti. Ti dobiš nadomestni avto, oni pa motivacijo, da se zmigajo.

RockyEffE
Nov uporabnik

Napisal/-a RockyEffE Če jan 22, 2009 2:00 pm

Urejeno.
Zadnjič spremenil RockyEffE, dne Po apr 20, 2009 10:43 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Če jan 22, 2009 2:22 pm

Sorry!! Ampak te modeli res niso normalni!! 3 mesce pacajo avto!! Pa v tem času lahko človek avto popolnoma celega na novo naredi v domači garaži!! Ne morem verjet!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov