Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po dec 29, 2008 12:13 am

imilet1 je napisal/-a:
PS: Mene vedno pozdravi ko gre kak z omego mimo:)

Ker ne ve, kdaj (če sploh) bo naslednjo Omego videl :P :lol:

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Po dec 29, 2008 7:11 am

res je,ker jih je premalo na cesti:) :idea:

Uporabniški avatar
Renaul_CLIO
Nov uporabnik

Kraj: vse povsod po malem

Napisal/-a Renaul_CLIO Po dec 29, 2008 9:10 am

Zanimivo to vse skupi, nevem kaj imajo nekateri tolko proti renault, ki so čiz super avti, udobni za popizdit,lepe oblike, zdej če ma pa napako na motorju pa jbg, a ne, se zgodi. Vse pa tud ne more bit super, če nebi blo preveč lepo.

Drugače za turbino pa mi je na original servisu Renault v Kopru reku da pride okol 1900€ nova, in sem sam debelo gledu. Sem ga vprašu če je zlata :D
Ja drugače mi pa še zdej ni naj bolj jasn, kva bi lahka crknal, ampak v glavnem, dokler bo šlo bo šlo, ko nebo bomo pa nardil da gre naprej. a ne? :D :D :D

hvala vsem za pomoč :)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po dec 29, 2008 9:16 am

Renaul_CLIO je napisal/-a:Zanimivo to vse skupi, nevem kaj imajo nekateri tolko proti renault, ki so čiz super avti, udobni za popizdit,lepe oblike, zdej če ma pa napako na motorju pa jbg, a ne, se zgodi. Vse pa tud ne more bit super, če nebi blo preveč lepo.

Drugače za turbino pa mi je na original servisu Renault v Kopru reku da pride okol 1900€ nova, in sem sam debelo gledu. Sem ga vprašu če je zlata :D
Ja drugače mi pa še zdej ni naj bolj jasn, kva bi lahka crknal, ampak v glavnem, dokler bo šlo bo šlo, ko nebo bomo pa nardil da gre naprej. a ne? :D :D :D

hvala vsem za pomoč :)

No vsaj en ki se zaveda da je avto avto....da lahk kaj crkne in je pač treba popravit....en avto je lep drug ima napake, tretji spet prileze tja kamor peš ne upaš.....skupno pa jim je nekaj.....vsak avto rabi vzdrževanje....nekateri več drugi manj.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po dec 29, 2008 10:22 am

SAVINJCAN je napisal/-a:
čare je napisal/-a:no saj u končni fazi nima veze važno je da jaz vem kaj sem in kok sem sposoben in da mi določen krog ljudi zaupa že več let,če pa ti in še kdo ne razume kaj komu hočem povedat vam pa jaz ne morem pomagat,ker ko nekdo tu gor sprašuje "zakaj mi na levi strani spredaj ropota"mu človek preko računalnika za mizo zelo težko pomaga.

:har :har :har :rofl :rofl :rofl :noro :noro :noro
daj te smajlije mal utemelji!!Kaj ti ni všeč??
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov