Nasveti in napotki ter povpraševanja...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Če jan 01, 2009 4:25 pm

stench ima 1.6 bravota kjer je montaža in demontaža čisto preprosta..ti pa naredi kot se mti že tam povedal in boš brez skrbi,glede na to da si ga že sam dol vrgel.

_Diablo_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Diablo_ Če jan 01, 2009 4:31 pm

čare je napisal/-a:stench ima 1.6 bravota kjer je montaža in demontaža čisto preprosta..ti pa naredi kot se mti že tam povedal in boš brez skrbi,glede na to da si ga že sam dol vrgel.

Čare zlat si!

audi s4
Nov uporabnik

Napisal/-a audi s4 Če jan 01, 2009 5:57 pm

Če so ščetke zanič se jih pač zamenja ,rotor lahko tudi z brusnim papirjem zdrgneš.Stator je pa dobr če pogledaš,da ni v kratkem stiku.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če jan 01, 2009 11:48 pm

_Diablo_ je napisal/-a:
stench je napisal/-a:
_Diablo_ je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Krtačke. Vzem narazen očisti vse....zamenjaj krtačke in preveri puše na štarterju.

Ali je to težko narediti? sem laik namreč kar se tiče tega? :roll:

No jaz sem ti ravno o tem pisal. Pelal sem avto k Kavčiču, on ga je dal pa enemu avtoelektričarju očistit.

Koliko te je prišlo in koliko časa si bil brez avta potem? Ali ti ga je kavčič tudi namonteru nazaj potem?

Jaz sem bil na servisu zaradi menjave šobe, pa je še to naredil, 50€ je koštalo, ga pa kavčič montiral nazaj.
Slika

_Diablo_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Zadeva deluje!!!

Napisal/-a _Diablo_ Pe jan 09, 2009 1:05 pm

Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 1:43 pm Naslov sporočila: ZRIHTOVVVV!!!
Lep pozdrav vsem skupaj še enkrat....torej po navodilih oz predlogu ČARETA sem starter nesel na popravilo k Kogovšku v Dravlah/Šiški in zadeva deluje super!! Plačal sem 41.23 Evra kar ni veliko saj so rabljeni od 30-80 evrov pa niti neves kaj dobis. Menjali so mi nekaj pri lamelah,neke lezaje in popravilo stikala...starter so mi tudi spodmazali kot je treb, .skratka hvala vsem še enkrat pa se slisimo se kaj. LP 8) :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov