lisko je napisal/-a:alfaromeo155 je napisal/-a:lep pozdrav
na mojem galaxyu letnik 00 90ks se je pa pojavil sledeci problem .
motor je ratal dokaj glasen klek , klek , klek . kod da se slisi zvok ventilov . je ze kdo imel isti problem ter kako problem resiti in cena .
ops:
Ob pospeševanju pa preveč kadi? Podoben zvok ima motor , ki mu šobe "lulajo". daj šobe preverit.
OFF:
TD pa je Težko da Dela?
lumpii je napisal/-a:lisko je napisal/-a:alfaromeo155 je napisal/-a:lep pozdrav
motor je ratal dokaj glasen klek , klek , klek . kod da se slisi zvok ventilov . je ze kdo imel isti problem ter kako problem resiti in cena .
ops:
Ob pospeševanju pa preveč kadi? Podoben zvok ima motor , ki mu šobe "lulajo". daj šobe preverit.
OFF:
TD pa je Težko da Dela?
Grelne svečke?
alfaromeo155 je napisal/-a:lep pozdrav
ops:
alfaromeo155 je napisal/-a:vzrok okvare je bil izrabljena odmicna gred ter pocen drocnik ob enem sem se menjaal turbino ki je bila malce zracna in so jo pri podiranju v BAYI podrsali osovinco vzdolzno in jo ni bilo mogoce obnoviti . no ja vzrok vseh tezav je bil prevrten stevec za cca 300,000 po mnenju mehanika avto pa kupljen na ASP jesenice .
no ko sem vse obnovil se je pojavil po 4,000 nov problem pocla glava motorja in zaribal motor tako da sem sedaj menjal motor in sedaj avto lepo tece , pospesujein v marzu uziga ko top sedaj pa je uzitek v voznji samo tako nategancijo kod sem dozivel na asp jo pa nisem pricakoval pri eni tako resni firmi in ko poklices nazaj te niti neposlusajo no ja sedaj sem avto postimal in bi moral delati
lp in hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov