Marsovček je napisal/-a:Glede pasov: ko bo topel dan izvleci čimveč pasa iz avta ter ga v čebru vode z dodatkom mila izdatno operi (uporabi še kako krtačo). Potem ga posuši in preden se navije nazaj ga še pošpricaj s silikonskim sprejem (del, ki ne bo prišel v stik z oblačili).
Fr3nky je napisal/-a:glede špricanja z silikonskim sprejem.... bom ga probal očistiti in upam da nebom imel vseh oblek od tega spreja....
Fr3nky je napisal/-a:Pozdravljeni vsi skupaj!
imam težavo, začelo me je zafrkavati gretje...
eni pravijo da je kriva pečka gretja, drugi da loputa ki meša vroči in mrzel zrak...
bi lahko kako to zvedel?
najprej bom zamenjal termostat, da bo avto deloval točno na 90 stopinj... do sedaj ni bilo težav, je bilo v avtu zelo vroče, čeprav ni kazalec kazal 90. Sedaj pa kar naenkrat nikak ni toplo v avtu...
je potrebno dati armaturko ven?
Najlepša hvala za pomoč, ter srečno v novem letu!
eni pravijo da je kriva pečka gretja, drugi da loputa ki meša vroči in mrzel zrak...
bi lahko kako to zvedel?
najprej bom zamenjal termostat, da bo avto deloval točno na 90 stopinj... do sedaj ni bilo težav, je bilo v avtu zelo vroče, čeprav ni kazalec kazal 90. Sedaj pa kar naenkrat nikak ni toplo v avtu...
bi lahko kako to zvedel?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov