Nekako sem prišel do tega podatka pa ne vem ali je pravilen ali ne 141.55x50x17.3
To mi nekako deluje kot velikost ploščic, ali je to kaj drugega. Ker ko sem gledal podatke za avte, je za polota kar nekaj različnih podatkov napisanih ( teh številk ) in tudi različnih oblik ploščic. In zdaj ne vem katere moram gledati, da bodo pasale na avto. Upam da razumes kaj hočem povedati
lep pozdrav,
bom kar tukaj vprašal, ravno danes sem iskal gumice stabilizatorja a jih nisem našel zato iščem po forumu sliko bom še jutri malo podrobneje pogledal.
Zanima me ali lahko to sam menjam saj je samo 1 vijak se mi zdi, imam Golf IV in mi "škripa" ko peljem čez ležeči policaj itd.
ja mocnejsi motor mas,bl je debela stanga stabilizatorja.
pa ne rabs dvakrat sraubat.
gres na servis das prometno pa ti bojo dal taprave gumice.sj so ful pocen drgac.mislm da okol 5 eur kos.rabs pa dva
zamenjat pa ni tako enostavno,kot se sliši... vijak se že odvije,ampak za skup dat,je pa malce težje,ker je nova gumica in vse "špona". Jst dam v takih primerih malce daljše vijake,da se ne zezam preveč.
Mam pa še eno vprašanje zase.... podatki o avtu imam na prvi strani.... mi lahko kdo poišče kataloško številko za luft pumpo.... sej še dela,sam p*****a je že ful glasna.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.