Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a graal Po jan 26, 2009 4:26 pm

mare rc je napisal/-a:Vsak bo svojga konja hvalu,pa naj bo karkol.Pa se mi zdi d bo tko tut ostalo:)

ni res ker xfx svojemu konju je*e mater :)

Sicer pa če še je avto v garanciji je najbolje odpeljat na servis in zahtevat popravilo, če pa ne pa odmontiraj radio iz konzole in na kabel ki daje signal za "priklemaj" "faznproofer" , drug kabel "faznprooferja" pa nekam na šasijo, pa stopi ven pa zakleni avto. Če se lučka po nekem času zasveti, potem je problem v računalniku, če pa lučke ni potem pa je problem v radiu (kakšen schmitt triger ali Flip-Flop).

lp, Aleš.
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Re: C4 samodenjo priziganje radija

Napisal/-a Patrik_A3 Po jan 26, 2009 4:29 pm

xandrej je napisal/-a:
XFX je napisal/-a:\\Taki problemi se lahko pojavijo samo pri teh gnilih francozih....:(

Pa človek kaj pol kupuješ tak avto. Zate je samo golf pa boš srečen... Tukaj jokaš kak se ti ti ponavlja da pa bi do servisa stopil pa vprašal kaj je s tem pa ne. Seveda se pri drugih znamkah valjda to ne more zgodit. :roll:

X2 ..... :roll:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Re: C4 samodenjo priziganje radija

Napisal/-a XFX Po jan 26, 2009 5:45 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:
XFX je napisal/-a:\\Taki problemi se lahko pojavijo samo pri teh gnilih francozih....:(

Pa človek kaj pol kupuješ tak avto. Zate je samo golf pa boš srečen... Tukaj jokaš kak se ti ti ponavlja da pa bi do servisa stopil pa vprašal kaj je s tem pa ne. Seveda se pri drugih znamkah valjda to ne more zgodit. :roll:

X2 ..... :roll:

Vidva pojdita na pijaco, mogoce bo ljubezen na prvi pogled ;) 2 osla se hitr najdeta.

Kupil sem ga, ker sem ga dobil poceni...tukaj pa sem samo lepo uprasu, če je kdo imel že tak primer, da bi vedel kej je problem. Kot pred 2 mesecema ko mi je metal vn abs, asr,esp system failure pa je bila napaka zelo hitro in zelo poceni resljiva, kar na prvi pogled nebi reku clovk.

Vi kar vozite svoje avte za vsako figo na servise, eni raje denar porabimo za druge bedarije :D
Slika

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Po jan 26, 2009 5:58 pm

XFX:na tvojem mestu bi obiskal servis,da ti odpravi napako,ki je po moje kar nadležna.Nekateri avtoradiji imajo zadaj ali spredaj gumbek za "reset"če kaj pomaga probaj to.

:idea:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Po jan 26, 2009 6:17 pm

na servis gre drug tedn, ce ne najdem resitve... da bo delo zastonj (uradni servis--> veze :P) to takrat pa moram potrpeti oz najti resitev ... je kolega tudi ze klicu stromarja na citroen servisu, če ve iz glave kaj bi lahko bilo, vendar ga ne dobi na telefon ..
Slika

Uporabniški avatar
mare rc
Novinec

Napisal/-a mare rc Po jan 26, 2009 10:17 pm

XFX je napisal/-a:
mare rc je napisal/-a:Vsak bo svojga konja hvalu,pa naj bo karkol.Pa se mi zdi d bo tko tut ostalo:)

Ni res, smo tudi ljudje ki lahko povejeo objektivno mnenje ;)

ja nekateri lohk ja sam sj bv razpravlat.sej tut js drug avto hvalm ne sam svojga
M a R e

mit 406
Nov uporabnik

Napisal/-a mit 406 Po jan 26, 2009 11:42 pm

ja dobr ti maš kliota...:D
hec hec, ne vzet zares
LP, Mitja

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom To jan 27, 2009 7:52 am

Težko je razumeti jedro problema. Zakaj to že 4 leta gledaš, pa nič ne vprašaš? Ponavadi je možno programirati radio tako, da po ugasnitvi igra še določen čas, potem vse mrkne. Mogoče se ta funkcija izvaja tudi, če je radio prej ugasnjen. Sigurno kaj o tem tudi v navodilih za uporabo piše.

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX To jan 27, 2009 8:03 am

Kja pa tebi ni jasno ?? Problem se je pojavil par dni nazaj. Raje prej dobro preberi kaj sem napisal.
Slika

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted To jan 27, 2009 8:25 am

Mater si res nemorte pomagat eni osebki, da nebi je*ali človeka v glavo, ker je napisal da so francozi gnili? Dejte mu pomagat, če je lepo zastavu svoj problem.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov