Nasveti in napotki ter povpraševanja...

anzl
Nov uporabnik

Kraj: topole

Napisal/-a anzl Po feb 16, 2009 8:31 pm

aja, pa še to, zavore drgač delajo čist normalno. tut smrdi nč tm okol.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po feb 16, 2009 8:33 pm

Opleta kolo kaj? Ker ne bi bilo prvič da je ob takem sunku zvilo pesto. Mogoče je pa samo premaknilo kaj (recimo malo zavorno oblogo iz ležišča). Vsekakor ti svetujem , da boben vzameš dol in pogledaš kaj in kako. Na pamet svetovat je malo težko :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

anzl
Nov uporabnik

Napisal/-a anzl Po feb 16, 2009 8:43 pm

ja, verjamem da je težko svetovat na pamet :D drgač pa hvala da se trudš, pa tut vsem ostalm. ja kolo ne opleta. vsaj men ni blo vidt. sej men se je skrivila desna feltna, tok da je neuporabna, tista je že zamenana. premanken tut mislm da ni nč, vsaj kokr sm tko na uč gledu, pa meru je na lev stran isto k na desn (kar se zunanjosti tiče). tut js mam u mislih da je pakne mčkn premaknil. aja, pa sunek je bil pri hitrosti med 20 in 30 km/h.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po feb 16, 2009 10:28 pm

Take hitrosti so že lahko kritične....
No vsekakor pa je treba razdret,pregledat,premert in sestavit nazaj. Ne zdaj da avto ni uporaben ampak treba je slej kot prej preverit zadevo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Po feb 16, 2009 10:41 pm

tud js sm pr taki hitrosti trču. no sj kokr povedano itak je blo menjano pesto. prej je tud precej treslo, zdaj manj (čeprav še vedno malo, zato ker je ena felna zvita), tako da je čis možno, da kj povito.

pa po vožnji potipaj felno okoli pesta, če se kaj bolj greje kot ostale, ker potem ti skoraj sigurno bremza drži. bi blo dobro razkopat boben pa mal pakne pogledat.

anzl
Nov uporabnik

Napisal/-a anzl Če mar 05, 2009 12:50 pm

am, a je možno, da se mi je ob trku boben odšravfal? ker, ko sem snel kolo, sem "brez" problema snel še boben. pogledal sem še na drugi strani, pa je ista zgodba. sam zdej ne vem, a sploh nikol ni biu pršravfan boben, al kko je to možn? ležaji so pa pomojem vredu, ker ko lepo prtisnem boben tako kot bi mogel biti, pol se čist lepo zavrti.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov