Tadeja je napisal/-a:Smo že probali zamenjati, mam zlo priročne v moji okolici, ampak se preprosto ne da. Dol je treba vzet cel odbijač. Stane nekaj čez 70 evrov, če lahko verjameš. Jaz tut nisem mogla.
P.S. Hvala za nasvet za stanovanje, bom preizkusila.
chevy je napisal/-a:70€ za žarnico in delo...pa kaj so pozlačene porkodijo.
@scott:
Pri nekaterih modelih Modusa ne da menjat![]()
Kaj bom vse zvedel na temu forumu.
Sicer nevem kako je pri Modusu ampak zakaj enostavno ne odšaravfaš tiste tri vijake in demontiraš žaromet kot pa da se mantraš z roko pa še vse oravsaš po prstih in dlanehJe veliko enostavnejše. Jaz na našem tudi ne morem kar tako menjat žarnice brez da demontiram žaromet. Prvič ko sem menjal brez da vzamem luč ven sem rabil skoraj uro in pol
Sedaj zamenjam v 10-ih minutah.
lp
chevy je napisal/-a:Aja, kaj tukaj je tudi ''misija nemogoče'' kot pri Meganu, ker moraš demontorati prednji odibjač za zamenjat žarnico![]()
Tadeja, kdo pa menja žarnice, ker crkne v dveh mesecih - mogoče na servisu
Glede crkovanja žarnic oz. življenske dobe je tudi odvisno kakšna je žarnica (svetilnost, modra svetloba, bela svetloba...) in tudi kako jo menjaš (če jo prijamlješ za stekelce se krajša življenska doba).
lp
chevy je napisal/-a:@ESTEMP:
Ti si to verjetno sam pogruntal in ob zasuku volana prideš do žarnice.
Videl sem oddajo, kjer so se ''mantrali'' z menjavo žarnic pri Meganu. Oni so demontirali odbijač.
Sem pa tudi ne enem forumu zasledil to pogruntavščino menjave skozi batnik/kolotek.
@Tadeja:
Nekaj imam zateSicer je v nemščini ampak je tudi slikovno gradivo podano.
Gre za Modus forum kjer je prikazana menjava žarnic. Sem preletel in zgleda komplicirano in časovno dolgo
Praviš, da imaš priročne v okolici ...evo nekaj za njih
http://www.modus-forum.de/forum/viewtopic.php?t=953
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov