chevy je napisal/-a:marej je napisal/-a:Jah slišam sem na Porsche Verovskovi,da nesvetujejo olja menjati.Pri nekem audiju a8 so ga zamnjali čez par dni se mu je menjalnik sesu pač nekak zato ker je olje novo zobniki ter te stvari v menjalniku so pa stare in so ratale preobremenjene.
Hahahahaha kako sem se nasmejal...njihovi izjavi, seveda.
drsokodj je napisal/-a:chevy je napisal/-a:marej je napisal/-a:Jah slišam sem na Porsche Verovskovi,da nesvetujejo olja menjati.Pri nekem audiju a8 so ga zamnjali čez par dni se mu je menjalnik sesu pač nekak zato ker je olje novo zobniki ter te stvari v menjalniku so pa stare in so ratale preobremenjene.
Hahahahaha kako sem se nasmejal...njihovi izjavi, seveda.
si videl kaj je napisal? ....SLIŠAL SEM: ....
Pavka je napisal/-a:Ne bo čisto držalo. Sem delal na VW/Audi in problemi pri teh menjalnikih se začnejo prav zaradi neredne menjave olja in filtra. Ko se le to zamenja težav ni več.
cruiser1 je napisal/-a:Pavka je napisal/-a:Ne bo čisto držalo. Sem delal na VW/Audi in problemi pri teh menjalnikih se začnejo prav zaradi neredne menjave olja in filtra. Ko se le to zamenja težav ni več.
Problemi se vsekakor začnejo z neredno menjavo! (mimogrede, enostavno ne razumem zakaj ljudje ne menjavajo olja v aut. menjalniku) To, da se menjalnik "popravi" samo z menjavo olja se mi zdi precej nemogoče, ko se menjalnik res pokvari ga je potrebno tudi zareres popraviti. Možno pa je, da zaradi starega olja pride do manjših nepravilnosti delovanja menjalnika in pri hitrem ukrepanju menjave olja še ne pride do kakšnih resnih okvar menjalnika.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov