TrijoAdijo je napisal/-a:Po mojem mišljenju tebe ne zajebava tisti senzor, ampak regulator goriva,ki je na pumpi (sodeč po tistem,kar si napisal).Po mojem je začel spuščat.
Kakšna je pa vožnja pri višjih obratih? Potegne tako kot mora? Ali so performanse slabše?
Dejansko mi je ta problem znan, ker se je tako obnašal eden od Fordovih motorjev s CR-om.Med vožnjo je cukal, včasih ni hotu topel vžgat v prvo ampak šele v drugo ali tretjo...tester ni pokazal nič..Vsi mojstri so bili pametni in govorili, da je pumpa švoh,pa dize...itd..Po menjavi regulatorja...je nehal cukat in od takrat vžiga kot da ni bilo nič. Razlika med tvojim in fordovim motorjem je pa le v proizvajalcu (tvoj ima Bosch...Ford pa Delphi).
LP!
Ja še en L.P od jeep-a
Regulator goriva je na pumpi in ko sem dal pregledat pumpo sem ga potem še enkrat poklico če bi lahko bilo kaj narobe z regulatorjem pa mi je zagotovo da če njemu dela na probnem stolu vse ok. potem mora meni tudi na avtu.
Je pa regulator goriva krmiljen od senzorja tlaka preko računalnika koliko pritiska mora spuščati v skupni vod, in koliko odvečnega goriva spušča nazaj v rezurvuar.
Jutri bom probal zamenjat od enga Voyazerya ta senzor pa da potem vidimo kaj se zgodi.Vidim da sem eden od redkih ki ima ta problem.Zvedo sem da naj bi bilo v tem senzorju še nekaj povezave z živim srebrom.Bomo vidli kaj bo jutri pa potem sporočim kako in kaj.
L.P. Leep 4x4