Gyga je napisal/-a:Pred leti sem bil pri mavrici in mi je zmesal barvo tako, da je pogledal avto. Verjetno je vedel za kaj gre.
Potem mi je pa povedal, da ce ne bo strihal profesionalni licar, da mu ne hodim nazaj jokat, da ni ta prav odtenek.
In odtenek ni bil taprav. Zdaj me pa zanima, ali je res toliko odvisno od mojstra in opreme, kajti meni se ne zdi.
Energetik81 je napisal/-a:Vprašanje glede Blika - torej koda iz prometne ni dovolj? Rabim pa belo - verjetno je kar nekaj odtenkov bele?
In pa še to me zanima, če se da dobit tudi v spreju?
Energetik81 je napisal/-a:Vprašanje glede Blika - torej koda iz prometne ni dovolj? Rabim pa belo - verjetno je kar nekaj odtenkov bele?
In pa še to me zanima, če se da dobit tudi v spreju?
Energetik81 je napisal/-a:Smo našli račune od nakupa avta - piše da je Noble White. Verjetno je to zadosti natančna oznaka?
TriCikl je napisal/-a:Samo ime barve ni dovolj (je pa veliko bolje kot številka barve iz prometne), ker ponavadi obstaja več odtenkov iste barve. Nekje na avtu bi morala biti kovinska ploščica z številko barve naprimer pri voznikovih vratih spodaj ali pa kje ob robu pod havbo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov