_B3yBo_ je napisal/-a:pod 10 se nepogovarja ta svinarija.... moje iskusne, sploh pa ce so gor 17 ali 16 col kolesa ... pa se nikamor negre
čare je napisal/-a:daj prosim te pejt tankat polnega in ne rabiš potem po 100 kilometrih it tankat ampak naredi kolikor boš naredil in potem spet tankaj polnega pa izračunaj,da ne bomo neki tople vode odkrival na koncu boš pa imel porabo 8,5 litra.V končni fazi ti je vseen qrc al tankaš vsak dan za 10€ al pa enkrat na teden za 70€ kaj misliš??
Fiatfan je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:pod 10 se nepogovarja ta svinarija.... moje iskusne, sploh pa ce so gor 17 ali 16 col kolesa ... pa se nikamor negre
zdj nevem al je s tabo kj narobe al je blo pa z avtu. men kuri ukol 8,5 kombinacija(ac, mesto). Nikamor ne gre?? ja dobr če si navajen na 300hp ali več,potem res ne, kar pa dvomim, da maš take "mašine" doma, drugač se pa lahk ta avto s to mašino (1.6) primerja skoraj z vsakim novim avtom (1.6) tako da ne govorite neumonosti.
Poskusite kakšno kio al kaj podobnega( seveda mislim o novem avtu) in z bravotom 1.6, starim 12let pa boste vidl kdo bo "zmagu", tko da tvoj komentar je čist bv.
_B3yBo_ je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:pod 10 se nepogovarja ta svinarija.... moje iskusne, sploh pa ce so gor 17 ali 16 col kolesa ... pa se nikamor negre
zdj nevem al je s tabo kj narobe al je blo pa z avtu. men kuri ukol 8,5 kombinacija(ac, mesto). Nikamor ne gre?? ja dobr če si navajen na 300hp ali več,potem res ne, kar pa dvomim, da maš take "mašine" doma, drugač se pa lahk ta avto s to mašino (1.6) primerja skoraj z vsakim novim avtom (1.6) tako da ne govorite neumonosti.
Poskusite kakšno kio al kaj podobnega( seveda mislim o novem avtu) in z bravotom 1.6, starim 12let pa boste vidl kdo bo "zmagu", tko da tvoj komentar je čist bv.
Dej negovor neumnosti k si vid, da si vozu sam to in nc druzga.
Mev sm izredno dober motor pri Bravotu in je vse delalo kot urca. Bravo ma slabe prenose (menalnik) in pika. Zarad tega avto, da veliko premalo od sebe. Pije cev cajt 10 litrov. Ce das 17col gor gume ga ubije ... bol nepremicnina kot drugo. Sploh pa da neomenjam bremz ker so cisti poraz pri temu avtu. Pa tudi hgt je porazen za tiste konje. Se pa ze po tvojem niku vid da bos zagovarju ga kda je zlat, pa ceprav ni. No sej nisi edini lastnik bravota ki noce tega priznat, jih je pa nekaj realnih in priznajo to.
Ce te zanima moj vozni park. Za vsak dan mam Audia 2.8 V6 Quattro in pa se kaj obcasno Audia 1.8T in pa v predelavi mam dirkalnega Fiata, ki se bo te dni nehal pelat zaradi nadalne predelave.
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov