rok46 je napisal/-a:-padala verjetno nebodo problem, če se spomnimo na to, da majo avtošole na obeh straneh pedala, tko da jih tuki tam samo ven daš, kak je strošek sicer ne vem, se bom pa pozanimov.
-del električne napeljave? porke?
-cevi za bremze??
-luči?
vse skup me nebi moglo pridt več kot 3k evrov, če dobiš zadeve iz kakega usutega
sebaveh je napisal/-a:-luči?
Mi vozimo po desni in si svetimo v desni graben, oni pa obratno.
sebaveh je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:-padala verjetno nebodo problem, če se spomnimo na to, da majo avtošole na obeh straneh pedala, tko da jih tuki tam samo ven daš, kak je strošek sicer ne vem, se bom pa pozanimov.
Avtošole nimajo tovarniško narejenih pedalov, ampak jih naredijo tisti ki imajo licenco za tako predelavo. Pa še to ni nič drugega kot "podaljšek" pedala, ki gre na sovoznikovo stran. In da ti na misel ne bi prišlo, da bi enako naredil na RHD avtu. Ker bi ti mimogrede lahko sopotnik prevzel nadzor.-del električne napeljave? porke?
Zaradi vrat kot sem že omenil zgoraj, in zaradi morebitnih elektronskih modulov pod volanu, če jih ima. In zagotovo zaradi stikala za zavore.-cevi za bremze??
Seveda. S tem ko si prestavil pedal, moraš prestaviti tudi servoojačevalnik, glavni cilinder in mogoče še ABS enoto. Lahko ABS tudi ostane tam kjer je, ampak vseeno bo treba stvari povezati skupaj nekako.-luči?
Mi vozimo po desni in si svetimo v desni graben, oni pa obratno.vse skup me nebi moglo pridt več kot 3k evrov, če dobiš zadeve iz kakega usutega
Ravno največ stvari ki jih moraš menjati, so pri usutem avtu že zanič.
Nevem, tako kot si vse skupaj napisal, se mi zdi da jemlješ zadeve precej zlahka
rok46 je napisal/-a:mactron...cena je za letnik 06, sportback, prevoženimi 26k km!!! in S line opremo (2.0TDI DSG) 8k
MacTron je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:mactron...cena je za letnik 06, sportback, prevoženimi 26k km!!! in S line opremo (2.0TDI DSG) 8k
Ja to je prilicno ugodno, vendar pa ce pogledas podobne se gibljejo cene (le da
ni toliko malo prevozenih - kar se mi zdi resnicno premalo za 3 leta starega diesel-a)
okoli 11k € torej nekje 3000 € si v + do predelav poleg tega kar si nastel pri predelavah
pa se menjava kaksnih delov... nekako se mi teh 26.000 km zdi, da je avto stal nekje
dlje casa in bi cena kmalu nanesla preko cene A3 Sportback 8P z volanom na levi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov