Nasveti in napotki ter povpraševanja...

herkules
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a herkules Pe jun 26, 2009 1:45 pm

Caby je napisal/-a:pelji na pooblaščenega da ti priklopijo na tester. Jaz sem dal za 306ko 60€ in so ugotovili skurjen del v računalniku ki uravnava motorček prostega teka.. sicer naj bi še oh in sploh nevem kaj vse pregledali, zato taka cena, drugače priklop na tester je cenejši..

aha... ali si dal 60€ samo da so ti ugotovili napako na računalniku ali so ti ga za to ceno že tudi popravili?

Verena
Nov uporabnik

Napisal/-a Verena Po jun 29, 2009 11:05 am

Jaz se pri 206 prav nič ne čudim, če kdo kaj reče, da ne deluje.

Moj se je ugašal, ko sem vklopila levi smernik. Ugasnil se je ko sem dala v vzvratno, pa še kdaj kar tako. Vklopil se je STOP na armaturi, ko sem ga ponovno prižgala je bilo, kot da se ni nič zgodilo. Zadnja troja vrata so se odpirala kot se mu je zazdelo, klima je delala ali pa tudi ne, enkrat je delal po treh cilindrih (ali nekaj takega), ker je nekaj prerjavelo, da so še na seervisu čukasto gledali, da prvič vidijo to zadevo rjasto, v glavnem pri treh letih starosti in 50tisoč kilometrih (!!!) sem ga prodala naslednjemu revežu..

Upam, da boš imel ti kaj več sreče s tem vozilom. Malce sem izven teme, samo morala sem svoj gnev izlit.. :)

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Po jun 29, 2009 12:14 pm

Moja je imela podobno sranje na saxoju letnik 2000. Kupljen je bil nov in od novega ga je špilal, kar nekaj brisalci on pa off, pa radio, pa komplet avto, pa vžigal ni itd.
Ko so zamenjal kable, je bilo ok.

RobertR
Nov uporabnik

Re: zakaj Peugeot 206 kar crkne?

Napisal/-a RobertR So nov 10, 2012 9:34 pm

Mi lahko kdo napiše kako je rešil ta problem? Meni se dogaja isto, kot piše Jure. Avto kar naenkrat ugasne, ko se želim ustaviti, a ne vedno... Menjali so mi že motorček prostega teka, regulator zraka mašine, računalnik nadgradili (ostalo je bojda ok), pa še vedno isto :huh: Na zadnjem servisu pravijo, da bi lahko bila vžigalna tuljava, ker je bila pri P 206, letnik 2011 težava, a meni je avto šel dobro, do poletja, zdaj pa že 4 mesece zafrkava, kar ugasne in nato takoj spet vžge..... Prosim za pomoč. Hvala.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], MercedesV in 10 gostov