Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Sr jul 15, 2009 12:58 pm

nič ni treba programirat, vsaj pri meni ni bilo treba in pri enem kolegu tud ne, je delovalo.
Narazen ga pa najlažje vzameš s kakim kovancem ali izvijačem Lepo ga odpreš in to je to. Pa lepo previdno. V navodilih ti piše pa še narisano je.
Priponke
Baterija.jpg
Slika

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Sr jul 15, 2009 5:51 pm

sem probal to z klučami pa še je zmeraj isto, torej ni pomagalo.

avto vžge, potem pa takoj crkne. Vžge pa samo te ko prvič obrneš kluč ko zaslišiš črpalko goriva. Potem morem spet kluč vzet pa malo počakat da zoper slišim črpalko ko obrnem kluč, drugač samo vergla.

h4ck
Stalni uporabnik

Napisal/-a h4ck Sr jul 15, 2009 6:58 pm

mistervegas je napisal/-a:sem probal to z klučami pa še je zmeraj isto, torej ni pomagalo.

avto vžge, potem pa takoj crkne. Vžge pa samo te ko prvič obrneš kluč ko zaslišiš črpalko goriva. Potem morem spet kluč vzet pa malo počakat da zoper slišim črpalko ko obrnem kluč, drugač samo vergla.

kaj pa ce ga drzis pod gasom? crkne isto ? Isto sem ga vzgal in je laufo sekndo, nato vgasno. Ce sem ga drzal pod gasom je delal.
Problem je bil zapacan motorček prostiga teka.

lp (p.s ko ze vidim da si z ptuja, skoci do maxa v spuhljo ce ves koga mislim )

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Napisal/-a mistervegas Sr jul 15, 2009 7:01 pm

h4ck je napisal/-a:
mistervegas je napisal/-a:sem probal to z klučami pa še je zmeraj isto, torej ni pomagalo.

kaj pa ce ga drzis pod gasom? crkne isto ? Isto sem ga vzgal in je laufo sekndo, nato vgasno. Ce sem ga drzal pod gasom je delal.
Problem je bil zapacan motorček prostiga teka.

lp (p.s ko ze vidim da si z ptuja, skoci do maxa v spuhljo ce ves koga mislim )

crkne tudi če držim poln gas

maksa bom vprasal ja

Saj mam enega ko samo roverje šraufle, on pravi da nič ne pomaga treba računalnik menjat pa računalnik za alarm še al kaj, potem pa drugi ključ.
Zadnjič spremenil mistervegas, dne Sr jul 15, 2009 10:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sigor Sr jul 15, 2009 7:54 pm

Zaenkrat nimam ideje, kaj pa če je kaj druga in ne alarm?
Slika

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Napisal/-a mistervegas Sr jul 15, 2009 8:18 pm

nimam pojma,

začeleo se je z tem da sn nekako sferderbal ona vodila za menjalnik in je nekaj skakalo pa ful tezko v prvo šlo. Mogo si se pač navadit kak gre te si obvladal.

pred 2 tednama ko sem šel na dopust z drugim avtom je foter pač mislil da bo naredo dobro delo in je k nekem kolegu njegovem mehaniku peljal roverja. Dvignila sta ga in v 2 minutah popravla vodila.

Nato sta avto iz dvigala spustla in od te je točno ta sindrom.

Foter mi je pravil da se mu je alarm nekak sprozeval al kaj vem kaj je delal, da se mu je 3x sprozil. V knjigi piše da se pote alarm zablokira nevem.

zdaj pa nimam pojma in sn brez drugega avta. Tudi nevem kako se mu je če sta samo 2 minute delala 3x alarm sprozil

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sigor Sr jul 15, 2009 8:51 pm

ni težko 3xs prožit alrma če ne veš, kako se avto odklene :)
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov