Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Ne avg 16, 2009 8:22 pm

Technologic je napisal/-a:Smešni ste, vsekakor pa prosim ko boš popravila napiši kaka je bila cena da vidimo ;)

Pa ti se zavedas kaj pises ?? to ni tako mala stvar ce se hoce naredit kvalitetno in nevidno ! To se nena barva kr z sprejom malo na meglo, ampak je treba poklepat pa pokitat v nulo pa pobarvat celi del. Pa ne v neki domaci garazi ampak v komori kot se spodobi. Cena bo okoli 150-200 evrov vsaj tolko bi ti jaz vzel ce bi ti sel to popravljat.

lp
Lp by Mare

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Ne avg 16, 2009 8:32 pm

NoFear85 je napisal/-a:Mislim da bi se dalo to resit za kakih 150-200€

;) Dolenjska ti nardi za tak denar. Ljubljana računaj x3, kaka Štajerska x2..itd

50€ hahaha omfg..na gobec te 1x za 50€..
mal off-a
Da pojasnim. m(2) ličanja je 100-150€, to je pri nas Dolenjska,okolica NM nima veze kje..u Ljubljani se zapeljite na autocommerce na Vič-u pa poglejte cene :) (ogled na lastno odgovornost-pričakujte infarkt)

Zanimivo je pa to,da zavarovalnice plačujejo tem firmam 2-3x več kot pri nas..Ura dela pri njih 50-70€ pri nas 20-25.Pa že pri nas jokajo če napišeš kako uro več..
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Ne avg 16, 2009 8:47 pm

Men so brcnli v blatnik z bularjem na bmw pa mi ni bla važna cena ker je itak zavarovalnica krila. Bla je vdolbina konkretna pa barva dol v glavnem 3x več kot tukaj pa še barvat se je mogo cel blatnik. Narejeno je tako da ne vidiš da je kaj štrihano.

Cena je bila 120€. Barvanje odbijača me je stalo 80-100€ vedno do sedaj. Zato se mi zdi pač hecno, nima veze my mistake.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Ne avg 16, 2009 8:51 pm

Blatnik je mali kos tu je pa poskodba na boku in vratih kar pomeni da je treba barvat celi bok in vrata... ti oprostimo napako 8)
Lp by Mare

Uporabniški avatar
northface
Nov uporabnik

Napisal/-a northface Ne avg 16, 2009 10:47 pm

okej da se ne boste kregal: jst nočem da bi blo nevidno sam tok da je pač mal zaščiten. sigurno pa ne mislm dajat četrtine vrednosti avta za tole. nimam bmwja in tut ostalo od avta ni nevem kaj. tko da bom mal poklicala naokrog ko bo pa popravljen pa povem kok je koštal in prlepm fotko.

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Po avg 17, 2009 6:09 am

Da se še sam vključim in ne odpiram nove teme. Tudi jaz iščem avtoličarja in sicer sem dal na audiju barvati sivo plastiko na odbijačih in pod vratami. Čeprav je bilo narejeno v komori, se mi je po nekaj letih začela dol (predvsem pod vrati) luščiti barva. Ker je od spodaj bela temeljna barva, se to hitro opazi. Sicer flikam s korekturno barvo, samo imam tega počasi zadosti. Koga torej še predlagate? Nekaj avtoličarjev je tudi uporabnikov tega foruma. Če poznate koga, se priporočam...

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Po avg 17, 2009 9:00 am

ja pol bom pa vzel črn sprej in kar s tem pošprical :?

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL So avg 22, 2009 9:20 pm

GiGi1985 je napisal/-a:Iz slike sklepam da gre za Fiesto stari tip, če se motim, prosim avtorico teme, da me popravi.
Če se hoče zadeva kvalitetno popravit, je treba vrata poklepat, vse pokitat,v šprickit in pobarvat. Če bi se šlo za boljši avto, bi ti kvaliteten ličar polakiral cela vrata in bok, ampak predvidevam, da za tak avto ne boš nekaj komplicirala v nulo bi rekel, da bo prehod na črti boka in vrat, kar poceni zadevo.
cena bo odvisna kot je rekel @lenivec tudi od kraja kje si, logično da so cene v LJ višje kot nekje na vasi v prekmurju. Cena nekje 100-200 eur, odvisno kam pelješ, zagotovo pa nekje v tem rangu.
Itak pa ne gre primerjat (ne v ceni, kvaliteti in še čim) "pacanja" doma pod kozolcem, z delom ličarja, ki se preživlja s tem.

x2

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So avg 22, 2009 10:06 pm

Eni pa res kar na pamet pišejo. Imajo pa nekateri prav. Tukaj je definitivno stroška če hočeš kvalitetno opravljeno za vsaj 100€. Oziroma 100€ je še malo. Potrebno je zbrusit še malce več kot je same škode. Se pravi kar precej okrog in potem prebarvat, da se naredi preliv in da je čimmanj opazna zadeva... Pa da je kolikor toliko kvalitetno narejeno. Ker če bi samo malo okrog pobrusil ... To ni to in je po moje brezveze nekaj na pol delat.

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc So avg 22, 2009 10:54 pm

tomzzi je napisal/-a:Eni pa res kar na pamet pišejo. Imajo pa nekateri prav. Tukaj je definitivno stroška če hočeš kvalitetno opravljeno za vsaj 100€. Oziroma 100€ je še malo. Potrebno je zbrusit še malce več kot je same škode. Se pravi kar precej okrog in potem prebarvat, da se naredi preliv in da je čimmanj opazna zadeva... Pa da je kolikor toliko kvalitetno narejeno. Ker če bi samo malo okrog pobrusil ... To ni to in je po moje brezveze nekaj na pol delat.

x2

Uporabniški avatar
northface
Nov uporabnik

Napisal/-a northface Pe sep 04, 2009 8:03 pm

Evo je popravljen. Jutr prilimam fotko. Egon je stvar naredu več kot odlično (kar prelepo za mojo fiesto). Popravu mi je še neki na odbijaču zadnjem pa še eno malenkost in vse skp za 120 evrov. Če rabi kdo cifro, kar na PM :) .

Uporabniški avatar
northface
Nov uporabnik

Napisal/-a northface Ne sep 06, 2009 11:38 am

Še slikca.
Priponke
avto.jpg

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Sr sep 16, 2009 10:57 pm

No, sem ravno hotel vprašati, če si bla zadovoljna :).

Me veseli, da sta se lepo dogovorila.
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov