lenivec je napisal/-a:po avtodati je menjava sklopke s potisnim ležajem in brez vztrajnika 4.8ure
mehanizem šipe 0.8 ure
lisko je napisal/-a:Sporoč kako si rešil. !6 ur za vse skupaj se mi zdi odločno preveč. Za menjavo semeringa pri motorju na strani sklopke za jeepa je men na pooblaščenem servisu rekel 8 ur dela. Pa je potrebno snet oba kardana, reduktor,menjalnik+notranjost ker je ročica sestavni del menjalnika ter sklopko in vstrajnik. Popoldanc pa mi je rekel 200eur za delo.
Technologic je napisal/-a:Samo neka mi ni jasno. Mehanizem za dvig šipe si menjal? Jaz sem do zdaj razstavjal kake 4 avte in majo vsi isto, pobereš tapete dol, v enih še zvočnike in menjaš. Doma ne porabiš več kot 15 minut za eno tapeto (če približno veš kako gre dol), servisi pa računajo uro in pol pa so kao profiji
Technologic je napisal/-a:zaj ko je kriza majo man strank pa tistim tolk več računajo.
Lih dans sm šel po matice za alu platišča pa vprašam kok stanejo pa mi reče 25€, rečem hvala grem v hoče tam jih dobim za 18€ (7€ je le 7€ pa še rad se peljem) pa mi reče da mi da za 20 pa se nerabim vozit.
Vzamem jaz matice, je reko da bo tolk prijazen da mi bo privil, mi privije, grema na račun v pisarno reče 18€ matice+7€ vijačenje =25€
Misilim halo jaz sm samo hoto kupit matice ker privijat za 7€ jih lahko grem cel dan, to je 7€ za 5min dela, čudno ko pa centrira pa ne računa vijačenja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov