jack86 je napisal/-a:Jst mam megane II z navadnimi h7 pa mam tut to tipko "AUTO", ki pa žal ne vem kakšen pomen ima. A sploh ma kako funkcijo, al je sam predpriprava za xenon lekterne?
Patrik_A3 je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Jst mam megane II z navadnimi h7 pa mam tut to tipko "AUTO", ki pa žal ne vem kakšen pomen ima. A sploh ma kako funkcijo, al je sam predpriprava za xenon lekterne?
to sem imel jaz tudi na megan II. to je da zato da se ti luči same vžgejo,naprimer menis so se ko sem zapeljal v tunel,pa ko se je stemnilo( dokler mi niso nastavli da se mi luči kar avtomatsko vklopijo pri vžigu) .
Mare_K je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Jst mam megane II z navadnimi h7 pa mam tut to tipko "AUTO", ki pa žal ne vem kakšen pomen ima. A sploh ma kako funkcijo, al je sam predpriprava za xenon lekterne?
to sem imel jaz tudi na megan II. to je da zato da se ti luči same vžgejo,naprimer menis so se ko sem zapeljal v tunel,pa ko se je stemnilo( dokler mi niso nastavli da se mi luči kar avtomatsko vklopijo pri vžigu) .
ne mislim da ni to funkcija AVTO, ker renoji imajo že avtomatcko prižiganje luči že na pozijici "nula" - "0"
speedfight je napisal/-a:Tista luč pod vprašejem, katero si narisal, je namenjena za dnevno luč. To sem vidl pri avtih, ki so delani za tuji trg: Španija, Madžarska, Avstrija,...Prižge se, ko je dnevna svetloba še dovolj močna. Ko pa se zmrači oz. ko zapelješ v tunel pa se nažge bi-xenaon, ali pa navadna kratka luč.
To je to!
lp
Courage™ je napisal/-a:Mater boste toplo vodo odkrili...
Na BMWju 5 sem imel tudi bixenon, pa naj razlozim pomen halogenskega dolgega snopa. Pri BMWju, ko si blendal, si blendal z halogenko, torej to H7 zarnico ki jo imas, ko si pa prizgal dolge luci (za dalj casa) pa se je vklopil xenonski dolgi snop. Probaj poblicat pa porocaj.
Mare_K je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:Tista luč pod vprašejem, katero si narisal, je namenjena za dnevno luč. To sem vidl pri avtih, ki so delani za tuji trg: Španija, Madžarska, Avstrija,...Prižge se, ko je dnevna svetloba še dovolj močna. Ko pa se zmrači oz. ko zapelješ v tunel pa se nažge bi-xenaon, ali pa navadna kratka luč.
To je to!
lp
Se pravi, je tista luč pri nas za lepo videt, heh
MacTron je napisal/-a:Courage: V drugo zadrzi taksne komentarje o "topli vodi" za sebe, ker vem, da ti je znana poanta
bi-xenonskih zarometov, ampak si tako trmast, da na podlagi enega primerka izpostavis na vse...
zanimivo kaj pa tvoj Q7? s cim blendas? je to 21W dnevna luc ali bi-xenon... aha, odgovor je znan.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov