joztom je napisal/-a:Tole je pa jako čudno. Tudi če bi hoteli ti delci iz zgornjega dela pod bat ne morejo, ker bi imeli potem bati luknje. Edino čez iberlauf bi šlo v olje,ampka kako bi nad ventile prišlo. Si res našel kaj v olju?
joztom je napisal/-a:Tole je pa jako čudno. Tudi če bi hoteli ti delci iz zgornjega dela pod bat ne morejo, ker bi imeli potem bati luknje. Edino čez iberlauf bi šlo v olje,ampka kako bi nad ventile prišlo. Si res našel kaj v olju?
pskoda je napisal/-a:joztom je napisal/-a:Tole je pa jako čudno. Tudi če bi hoteli ti delci iz zgornjega dela pod bat ne morejo, ker bi imeli potem bati luknje. Edino čez iberlauf bi šlo v olje,ampka kako bi nad ventile prišlo. Si res našel kaj v olju?
Prvič slišim za tak primer, samo pri tebi se je moglo slišat da je nekaj z turbino narobe, da veternica drgne ob ohižje, to pa sigurno ni zakrivil zasilni program
Patrik_A3 je napisal/-a:hudiča pa ti ja imaš same probleme s tole gajbo od vwmaš pa veliko voljo še tole sploh kaj popravlat
opli z tem motorjem so imeli probleme z EGR ventilok če se ne motim,drugače pa je pri tebi najbrž en od teh problemov ki so omenjeni v tej temi.Avto pelji h kopaču na tester.marko01 je napisal/-a:Ko bos zvedo kaj je narobe javi cimprej imam podobno zadevo na saabu 2.2 diezel samo da pri meni zasveti se lucka za motor avto pa nikam !
im nobody je napisal/-a:evo sem dal avto na tester pa mal štoral gor tak da napiše povišani pritisk.napaka 0550 neki tazga nevem točno..od takrat mi ni niti enkrat vrglo v zasilni program.pa sem probaval vse kar se da se mi je avto kar zasmilil...jutri bom pregledu cevke
im nobody je napisal/-a:očitno res...nikoli več ni naredil tega...pa vsak dan probavam seveda ko je segret...sam nek more bit vzrok da se mu je sfuzlalo....ma kdo kako idejo zakaj bi do tega pršlo...spomnim se pa točno ko sem šel prehitevat avtobus na pregledni cesti kjer je omejitev 90 se je peljal 60...vrgel sem iz 4 u 3 pa gas do konca seveda in na 2600 se je to nardilo..sam bog ve
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov