Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po nov 23, 2009 10:40 am

Walker_P je napisal/-a:Moje izkušnje na pooblaščenem servisu. Kupil 206 S16 in seveda dal prvo nardit tavelik servis. Kao naj bi menjali vse kar je bilo na računu. Po cca 2 letih se je zgodila sledeča stvar. Odtrgal je je napenjalec mikro jermena. Vzrok? Kolega rihta zadeva, me pokliče in reče, pa sej ti si mel tole vse še od prve vgradnje notr. Tolk o tehleh servisih. Gre se pa za Avto Igor Velenje.

mater ste eni naivni. kaj je tak težko polek avta počakat pa malo gledat kaj se dogaja? ti si menda eden izmed tistih ki imajo gnara polne žepe,da se po servisu samo vsedejo v avto pa odpeljejo,brez da bi sploh kaj pogledali.jaz samo 1x nisem bil polek avta pa so mi že naredli poškodbe po vratih :roll: preveč se dogaja nategov po servisih pa nepazljiosti,tako da je treba tudi malo sam poskrbet,da te ne nategnejo.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Po nov 23, 2009 10:47 am

Patrik_A3 je napisal/-a:
Walker_P je napisal/-a:Moje izkušnje na pooblaščenem servisu. Kupil 206 S16 in seveda dal prvo nardit tavelik servis. Kao naj bi menjali vse kar je bilo na računu. Po cca 2 letih se je zgodila sledeča stvar. Odtrgal je je napenjalec mikro jermena. Vzrok? Kolega rihta zadeva, me pokliče in reče, pa sej ti si mel tole vse še od prve vgradnje notr. Tolk o tehleh servisih. Gre se pa za Avto Igor Velenje.

mater ste eni naivni. kaj je tak težko polek avta počakat pa malo gledat kaj se dogaja? ti si menda eden izmed tistih ki imajo gnara polne žepe,da se po servisu samo vsedejo v avto pa odpeljejo,brez da bi sploh kaj pogledali.jaz samo 1x nisem bil polek avta pa so mi že naredli poškodbe po vratih :roll: preveč se dogaja nategov po servisih pa nepazljiosti,tako da je treba tudi malo sam poskrbet,da te ne nategnejo.

Ponekod ti ne pustijo biti pri avtu,oz. lahko gledaš iz sosednjega prostora skozi okno(od koder se pa itak nič ne vidi).

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Po nov 23, 2009 2:13 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:

Prvič in zadnjič je bil avto na pooblaščencu takrat, da ne bo pomote. Denar sem res imel, preveč plačal za celotn servis in to je to. Šola za drugič. Kolk sm dal za menjavo na pooblaščencu ne vem, vem pa, da sem sedaj pri nepooblaščenemu dal za mikro jermen+napenjalec+ delo dal okol 70€.

pugi89
Novinec

Kraj: prevalje

Napisal/-a pugi89 Po nov 23, 2009 3:07 pm

na servisih so taki ljudje ko gledajo samo na svoj žep, j**e se jim za avto. lani sem menjavav gume letne montiro pa zimske na alu feltnah, pa pridem domov pa kolega opazo da mam dve felgni skrušeni tam na robovih, grem nazaj dov pa ni nihče vedo da so to oni naredli

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Po nov 23, 2009 3:19 pm

Lahko da je jermen alternatorja cvilil pa so ga menjali, lahko je bil od olja. Zdaj če je vse v redu pusti na miru. Resnico bi izvedel samo Komisar Rex, po moje bi še te okrušene feltne pogruntal.

hnoda
Novinec

Napisal/-a hnoda Po nov 23, 2009 3:28 pm

@Partik_A3
Ja nevem, men pač ni zanimiv dve ure stat pa gledat kaj šraufajo po mojmu avtu. Sej ko kajzarce v Šparu pečejo me tud ni zraven. Avto sem pripeljal na servis zato, da ga zrihtajo in da se odpeljem, a ni to point servisa?

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Po nov 23, 2009 3:32 pm

igor pa ima itak skor same pripravnike za serviserje...fotr in brat sta bla oba že pri igorju in še vedn prisegata na Rodex
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po nov 23, 2009 5:19 pm

hnoda je napisal/-a:@Partik_A3
Ja nevem, men pač ni zanimiv dve ure stat pa gledat kaj šraufajo po mojmu avtu. Sej ko kajzarce v Šparu pečejo me tud ni zraven. Avto sem pripeljal na servis zato, da ga zrihtajo in da se odpeljem, a ni to point servisa?

pol pa se ne jokat če kaj ne štima. itak pa za kajzerco daš par centov za servis pa konkretno € :roll: če pa se ti j**e za denar pa avto,pa itak da neboš polek gledal. jaz sem raje zraven avta 2 uri pa vsaj vem da je olje menjano,kakšen del itd. ,kot pa da potem po enem mesecu ugotovim,da sploh ni bil del menjan ali pa kakšen jermen kasneje vtrga. ker dati tam 200€ za en mali servis ni meni malo denarja. ker koliko te stanejo 2 uri gledanja proti kasnejšim stroškom če je kaj narobe,zaradi nekvalitetnega servisa ali pa natega?
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

axxxe
Nov uporabnik

Napisal/-a axxxe To dec 01, 2009 7:50 pm

in kwa nej jz stojim 5h zravn pa gledam kako počenjo neki kar jz pojma nima o tem????????? Kr gledam nej pa gledam pa gledam...sej ne vem kaj počnejo!!!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov