GoGo je napisal/-a:čare je napisal/-a:Ja če so ležaji šli je treba motor ven vzet,karter dol,jermene dol ,skloko in vztrajnik dol,glavno gred ven in na brušenje,molit boga da se ležaj ni obrnil in poškodoval še oojnice,nabavt nove ležaje in zadevo sestavt,zalavfat,peljat potem pa tistemu kretenu na Servisu ki bi motor menjal gobec razbit in od samega veselja it v prvi bife na pir pa babo premlatit,ker je avto zaribala...
Ja, čare...
Bom jutri malo prveril znanje teh šalabajzarjev na renaultovem servisu...
Babe pa ne bom tepu, mi v 1o letih še nobenga ni zaribala...je pa res, da ma prvič
renoja v uporabi...
najraj bi zakuru to garo frdamano fran....
čare je napisal/-a:E to jaz skoz tupim folku u glavo da ne more filter ki je še vedno velik kot pri katri filtrirat olja 30000 km.Jože20 je napisal/-a:Je blo olje menjavano na 30k km? Ker pomojem se takšne neverjetne stvari dogajajo glih zaradi tega.
čare je napisal/-a:E to jaz skoz tupim folku u glavo da ne more filter ki je še vedno velik kot pri katri filtrirat olja 30000 km.Jože20 je napisal/-a:Je blo olje menjavano na 30k km? Ker pomojem se takšne neverjetne stvari dogajajo glih zaradi tega.
lisko je napisal/-a:čare je napisal/-a:E to jaz skoz tupim folku u glavo da ne more filter ki je še vedno velik kot pri katri filtrirat olja 30000 km.Jože20 je napisal/-a:Je blo olje menjavano na 30k km? Ker pomojem se takšne neverjetne stvari dogajajo glih zaradi tega.
Pa še po možnosti elfa.....Sem ga mel not....nikoli več.
GoGo je napisal/-a:najraj bi zakuru to garo frdamano fran....
mihaing je napisal/-a:@gogo; imel skoraj enak problem. Kupil novega (za punco) in avto riknil po tednu dni, imel 32 dni na servisu, potem pa takoj prodal. Zamenal pol mašine. Enaka zgodba pri tastu, sosedu,...
Jože20 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:@gogo; imel skoraj enak problem. Kupil novega (za punco) in avto riknil po tednu dni, imel 32 dni na servisu, potem pa takoj prodal. Zamenal pol mašine. Enaka zgodba pri tastu, sosedu,...
Ja pri mojem sosedu tudi, pa od kolegovega botra tast, pa od svetega petra mama, pa od janeza svetokriškega tudi.
Ti kr furaj svojega Hyundai-a in sanjaj o VW.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov