Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe dec 11, 2009 8:16 pm

Energetik81 je napisal/-a:Imam odlagališče Barje 5 min vožnje stran...

Hm, me pa res mika zdej Extralub sprobat, polno sintetiko. Slišim same pohvale.

Hja sprobat....Če boš za en interval probal to olje potem ne boš zvedel nič.....Ker tud če bi bučno olje not nalil bi motor delal nekaj časa.....če bi hotel res imet dobro raziskavo bi moral vzet dva enaka motorja, enake pogoje in oba uporabljat recimo od novega z enim oljem drugega pa z drugim. In potem po 100 tisoč kilometrih oba motorja rastavit in premerit tolerance oz. odstopanja. Tako bi nekako dobil sliko katero olje je bolše podmazovalo.....v teh 10 ali 15 tisoč km ne boš opazil razlike....

Jaz sem sprobal kar nekaj olj in edina razlika je bila pri ELf-u in to njemu v škodo....od takrat dalje mu več ne zaupam najbol....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Mazda2
Stalni uporabnik

Re:

Napisal/-a Mazda2 So sep 27, 2014 6:53 pm

quattro_87 je napisal/-a:Če na pooblaščen servis preineseš svoje olje ti ga bodo zamenjali, amak vzeli bodo tudi vzorec ojla, ki si ga prinesel.
Tako so se zaščitili in, če se z motorjem kar koli zgodi in potem izsiljuješ njihovo krivdo, pošljejo vzorec tvojega olja na analizo, da najprej ugotovijo kakšno olje si prinesel in potem se bodo naprej pogovarjali.

Jaz, ko sem svoje olje prinesel niso nobenega vzorca vzeli, mogoče pa zato, ker ni bil več v garanciji? Čeprav mi pa velja 10 letna asistenca pomoči na cesti v primeru okvare, pa so mi to potrdili za vnaprej, kljub svojemu olju.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Re: Olje v E'Leclercu, castrol TXT

Napisal/-a esem So sep 27, 2014 7:19 pm

Ni prvič, da povsem brez smisla odgovarjaš na več let stare teme.
Če boš s tem nadaljeval, bodo sankcije.

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh So sep 27, 2014 7:44 pm

Mene zanima, zakaj je to narobe? Kje v pravilniku pa piše, da je odgovarjanje na teme, starejše od x let prepovedano? :? :?: :?:

Razumem, da s tem najbrž nobenemu ne pomaga, ampak lahko njega kaj več zanima in mu kdo odgovori.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Ne sep 28, 2014 9:34 am

Ni problem v odgovarjanju na staro temo, če se le ta tiče tebe in imaš konkretno vprašanje, mnenje ali izkušnjo.

Odpiranje teme in citiranje uporabnika izpred petih let, ki mimogrede, ni bil prijavljen na forumu od spomladi 2012, je povsem nesmiselno in tudi nezaželjeno.
Uporabnik Mazda2 je že nekajkrat načel temo na tak način.
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov